#MusicMode

Nu hade jag tänkt ladda ner lite musik eftersom det var ett tag sen. Jag måste få ordning på saker och ting, det känns som att allting ligger huller om buller. Jag måste sortera om alla mina mappar där jag har sparat musik för just nu har jag ingen koll. Jag har alldeles för många mappar vilket gör det svårt att hålla reda på all musik. Och så har jag också alldeles för många mappar med låtar som jag inte ens lyssnar på, det tar bara onödigt med plats.

Det kan ta en tid att radera mapar och skapa nya, radera låtar och ladda ner nya. Men imorgon har jag ingen träning så jag kan sitta uppe på natten och hålla på fixa allting. Och en grej som jag kommer att vara nogrann med nu när jag lägger in låtar i min iPhone är bildmaterial. När man laddar ner vissa låtar så finns det redan en bild på artisten eller själva albumet. Men ibland inte och då visas det bara en musik nota när låten spelas upp. Det går att lägga in bilder själv genom iTunes så det tänker jag göra hela tiden från och med nu. Jag kanske inte var så tydlig så jag hoppas ni förstår vad jag menar haha.

Men anyways, nu är det på med hörlurarna som gäller för det är dags att tanka hem nya och sköna låtar! Från HipHop till R&B. Från Drizzy Drake till Chris Breezy!!!

Kommentarer
» van

2011-08-01 // 21:27:04
» vanlig tjej

hej bryan! jag behöver lite hjälp.. du verkar ha koll på din ihpone tll skillnad fån mig. vad jag har problem med är att jag inte hittar mappen till i poden i själva iphonen, jag vill inte ringa kundservice för att jag ringde de idag och jag vill inte att de ska tro att jag är psyko med tusen probelm... så ta gärna din tid och läs samt svara

mvh ett fan

2011-08-01 // 21:30:07
» Anonym

hey!! Jag vet inte om du har hunnit gymma med dina nya hörlurar. Men jag undrar om de är bekväma att använda på gymmet eller om de bara är i vägen och jobbiga, vad tycker/tror du?

2011-08-01 // 22:45:19
» Anonym

tipsa mer hiphop låtar!!!.:D

2011-08-01 // 23:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback