Falsksanning

Det första jag gjorde när jag loggade in på bloggen var att kolla statistiken, jag blev chockad när jag såg hur mycket den stigit med tanke på att jag inte ens har bloggat någonting idag. Jag tänkte för mig själv vad kan det vara som har fått så många att checka in bloggen just idag? Sen kom jag på att falsksanning kanske hade tagit upp det jag skrivit om Romeo och Kenza på sin blogg, och det hade jag rätt i.

Falsksanning har skrivit lite om det och inlägget har blivit läst mer än 20.000 gånger! Dom länkade till min blogg om man vill läsa mer om vad som händer mellan dom två. Det är faktiskt inte första gången falsksanning länkar min blogg, när jag skrev om Romeo och Kenza förut så länkade dom till min blogg också och det uppskattas!!
Riktigt schysst faktiskt, det skadar inte med några tusen nya läsare hehe.

Så hur slutar det egentligen mellan dom... Vissa säger att Kenza har kille och att hon inte borde lämna honom för Romeo. Men det är ingen som har sagt att hon ska behöva göra slut med sin pojkvän. Ska det verkligen vara en sån big deal att lära känna och skaffa sig en ny kompis bara för att man är i ett förhållande?

Jag pratar med Romeo nästan dagligen på twitter och jag håller även kontakten med Kenza på facebook. Jag vill inte gå in för mycket på detaljer om vad som har sagts men det ska bli intressant att se hur det slutar. Romeo har i alla fall visat intresse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback