RISE & GRIND

Det är Måndag, en helt ny vecka vilket också innebär nya hopp och nya tag!
Jag ska snart iväg på träning, det kommer inte vara så tufft idag eftersom vi spelade match igår. Jag känner mig lite trött i kroppen från matchen och har fortfarande ont i min vänstra hand.

Jag hade tänkt ladda ner lite musik före träningen men jag hinner inte så jag ska göra det sen när jag kommer hem istället. Jag kom att tänka på Soulja Boy när jag borstade tänderna imorse, jag har några låtar av honom men ska faktiskt ladda ner några till. Det var ett tag sen jag lyssnade på hans musik, låtarna han gör har ju nästan alltid en tung bas vilket är nice med mina hörlurar.

På tal om Soulja Boy så ska ni veta att jag lyssnade på honom galet mycket före han blev känd. Jag upptäckte honom genom myspace 2006 så det var ett tag sen hehe. Några år senare blev han känd och jag fortsatte lyssna på hans musik men sen bytte jag stil så jag lyssnade inte på honom lika ofta. Och när jag säger att jag bytte stil så syftar jag på klädstilen, ni som har känt mig i ett tag vet om att jag var värsta hiphoparen förut. Men Soulja Boy är tung, han gör sin grej och jag ska börja lyssna på honom igen. Diggar låten She Blowing Me Kisses riktigt mycket, nice är den!

Kommentarer
» R'

Skiiit sexigt bild men noppar du ögonbrynen :DDDD

2011-08-01 // 14:55:53
» Bryan

Du har fått mig att lyssna på, ''She blowing me kisses'' hela denna eftermiddag, den är verkligen sjukt grym!

2011-08-01 // 15:43:56
» Carolina

du har rätt låten är nice :)

2011-08-03 // 00:29:29
URL: http://carolinavl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback