Romeo & Juliet.. Nej, Kenza

Vart ska jag börja? Jag orkar inte skriva en hel saga så låt mig göra en lång historia kort. Artisten och skådisen Romeo som senast var med i Dancing with the stars fyllde år igår. Jag grattade honom på twitter genom att skicka iväg ett DM (Direct Message). Han tackade mig och skrev samtidigt att han blivit kontaktad av en tjej på twitter som påstår sig vara Kenza.
Ni har väl redan hört historian förut?
Det var jag som läckte ut allting och skrev om det först här på min blogg, sen skrev falsksanning och andra om det på sina bloggar också. Men ni som har följt min blogg i ett tag vet om att det inte är första gången det här händer Romeo. Nu minns jag inte riktigt men jag tror det var någon gång i December förra året, då Romeo twittrade med en tjej från Holland i veckor som påstod sig vara Kenza. Jag fick stopp på deras konversation efter jag varnat honom att tjejen han twittrar med inte är densamma på bilden. Han blev helt förkrossad eftersom han tyckte hon var fett med vacker, han planerade på att åka ner till Holland bara för att få träffa henne, han hade sagt till sin farsa (Master P) att han hittat den perfekta tjejen men allt var en lögn. Men sen kom jag in i bilden, efter att jag varnat honom började han följa mig på twitter vilket innebär att vi kunde skriva till varandra privat.

Jag berättade att tjejen som han såg på bilden finns och hon bor där jag bor, Sverige! Romeo blev glad igen och bad mig försöka hooka upp dom tillsammans om man kan säga så. När jag sen skrev till honom att hon har kille för tillfället blev han ledsen igen, men vi får respektera deras förhållande och fixa något någon gång i framtiden sa han. Vill ni veta mer så får ni jätte gärna läsa mina gamla inlägg, men nu tänkte jag uppdatera sagan lite grann och bjuda er på senaste nytt hehe.

När Romeo skrev till mig imorse att ännu ett falskt Kenza konto hade skrivit till honom på twitter meddelade jag Kenza om det på facebook. Hon garvade och skrev att hon fortfarande inte har skaffat twitter. Under tiden jag svarade på hennes meddelande skickade Romeo ett DM till mig. Jag hatar när sånt händer, varför just när jag håller på skriva till Kenza? Det är ett tecken på något haha, tror inte ni också det? I alla fall, han hade skrivit till mig att hon inte behöver twitter men att han måste få prata med henne en dag... Gulligt! Han skrev även offentligt på sin twitter där han har 272.000 pers som följer honom: All I want for my Bday is Kenza.
Våran konversation.
Hur kommer den här sagan att sluta? Flyttar Kenza till Beverly Hills till slut?
Som Romeo sa för ett halvår sen, only time could tell.
Kenza borde i alla fall ge honom en chans att få prata med henne, vad säger ni?

Kommentarer
» Anonym

skämigt

2011-08-20 // 23:20:49
» .

Aa, fan han är söt desamma med Kenza hon är jätte vacker och dom borde bli tsms. PS: Han är fan känd haha hon borde gå till honom!

2011-08-20 // 23:21:24
» Anonym

bruden leker helt viktig omg, det är fucking romeo driver hon eller? skulle kasta den här killen hon har snabbt för romeo anytime!

2011-08-21 // 00:12:03
» Anonym

romeo tar lätt hennes kille. skulle flytta hela vägen till usa om förhållandet var seriöst, om han vill ha mig det vill säga. skulle fan i mig tacka ja till en heting som han

2011-08-21 // 00:16:13
» Anonym

ni tjejer e ba gold digger's. #Sanningen

2011-08-21 // 05:03:17
» cherryl

Vilken skön blogg!

2011-08-21 // 09:33:44
URL: http://cherryls.blogg.se/
» Anonym

no offense men romeo har blivit kär i henne pga hennes utseende. vad skahan göra om han inte gillar hennes personlighet?? kenza fattar att romeo kanske ba komr utnyttja henne df e hon smart o stannar me sin pojkvän som hon vet älskar henne! vf ska man dumpa sin pojkvän som man älskar skitmkt för ngn random kille bara för att han råkar vara känd och som man nte ens har känslor föro nte vet om de komr hålla?

2011-08-21 // 12:03:33
» Anonym

Alltså dom här brudarna som läser din blogg är helt wack på gud ;O vaddå leker viktig och att hon borde springa t honom? han har vart tsm med tjejer som är mkt finare än kenza och ändå dumpat dom , varför? för att dom är inte Äkta!

Kenza är det och bevis på det är ju fan att hon inte dumpar sin kille för en kändis , och så real än så kan man bara inte bli.

Dessutom hur mycket romeo än blir ledsen av att hon tackar nej så kan jag lova att det gör att han bara älskar henne mer för lixom vem fan orkar med billiga hoes som springer t honom på en sek?

Swag the fuck out

2011-08-21 // 14:57:57
» Anonym

alltså ja jag svär de här tjejerna är dumma i huvudet vadå dumpa sin kille för att gå till romeo?, ni är fucking barnsliga snorungar som inte tänker. Kenza är mogen och har ett seriöst förhållande med sin kille hon tänker inte som er snorungar som typ aa tänker på att romeo är känd och har pengar osv. men iallfall så tycker jag att kenza borde snacka med honom själv och förklara hur sakerna ligger till. det är ju fan synd om honom, och bryan du kan säga till romeo att läsa hennes blogg ju då kan han liksom se lite mer om henne :)

2011-08-21 // 15:06:14
» Anonym

^

2011-08-21 // 18:02:59
» Anonym

Människa låt henne vara hon har sin kille tror du att hon vill va tsm med Romeo för att han är känd och vem tror du att du är snälla?!

2011-08-21 // 20:23:36
» fewgwrgw

håller med dem två långa kommentarerna. Romeo är känd och kan få "vem han vill" liksom kenza fast kända på olika sätt. Kenza kan också få "vem hon vill" men det är självklart att hon håller sig till sin kille, som hon älskar och varit tsm med hur länge som helst. Hon skulle ba utsetts som en gold-digger om hon gick till Romeo o inte för hon har problem med pengar själv, för de har hon klart och tydligt inte. Om de vore tvärtom tror jag att Romeo hade gjort likadant. Men visst tkr jag absolut hon kan ge dem en chans att prata - skadar ingen.

2011-08-21 // 22:02:33
URL: http://thientingelingle.blogg.se/
» Lady A

Asså hahaha ska man skratta eller gråta? Romeo är en riktig heting, jag ska ej ljuga, men jag tycker helt allvarligt talat att han borde vara lite realistisk och ge upp, cause it aint gon' happen.

2011-08-22 // 18:05:56
» amanda

Haha bryan jag tycker du ska säga till romeo att han kan följa hennes blogg om han inte redan gör det? :D. Och försök övertala kenza med att prata med han!.

2011-08-24 // 08:40:16
URL: http://mandieh.blogg.se/
» Anonym

HON HAR KILLE...

2011-08-24 // 16:38:55
» tami

jag tycker att det är synd & skam att han ENBART går efter utseendet. För han känner henne ju inte. Tråkigt asså, han får ge sig & försöka lära känna människor istället.

2011-08-24 // 23:44:27
URL: http://milestogo.blogg.se/
» Matilda

ameh baby, va gullig han är!! hooka upp mig me han istället haha

2011-08-25 // 01:22:42
URL: http://fuerzaa.blogg.se/
» Elle

Men lol på er alla som säger att hon ska dumpa Alex för Romeo... SKOJAR NI ELLER?! vem fan kastar bort ett jättebra förhållande mot ett ytligt med en AMERIKANSK kändis..:S En risk jag aaaaldrig skulle ta. Det är bara en jävligt naiv och riskfylld grej att göra. Va lite realistiska! Han känner inte ens henne + han är "kär" i hennes utseende bara... NOT GONNA WORK. just sayin!

2011-08-25 // 11:38:15
URL: http://elises.se
» Anonym

låt henne vara...

2011-08-25 // 16:14:58
» mika:-)

/Alltså romeo är en kille som bara går efter utseendet / vem vill vara tillsammans med en sådan? / hoppas kenzas har vett att skita i honom och stanna hos hennes kille som åtminstone verkar trevlig! Och kenzas avgudar sin kille/ vad ska hon göra med romeo /? /

2011-08-26 // 18:08:56
» mika:-)

/Alltså romeo är en kille som bara går efter utseendet / vem vill vara tillsammans med en sådan? / hoppas kenzas har vett att skita i honom och stanna hos hennes kille som åtminstone verkar trevlig! Och kenzas avgudar sin kille/ vad ska hon göra med romeo /? /

2011-08-26 // 18:09:39
» kino

Alltså Romeo borde ge upp,varför vill han så gärna hooka med Kenza, jo det är ju bara för utseendet,han KÄNNER inte ens henne. SÅ jävla ytlig och så himla patetis! Är helt säker på att de inte ens passar personlighetsmässigt, vad ska hon med en 'ghettokille' till, hon har hennes aleks, en riktig pojkväns material. De är som barbie + ken,de passar verkligen. Romeo måste gå ner på jorden lite och förstå detta! NEXT!!!!

2011-08-30 // 23:30:05
» Anonym

Asså Kenza har fucking kille som hon älskar, hon leker inte viktig, det är Romeo som leker viktig och tror att han kan få vem som helst bara för att han är känd. Om han var mogen nog skulle han respektera Kenza och hennes förhållande. Tänk hur Kenzas kille känner sig nu

2011-08-31 // 20:30:45
» m*

Shoo Bryan!



En fråga som jag gärna vill att du svarar på:

Skulle du bry dig lika mycket om en vanlig kille skulle kriga så mycket för Kenza? Eller gör du det bara för Romeo är känd?

2011-09-01 // 09:50:08
» anonym

2011-09-27 // 21:15:50
» jolin

alltså kenza har ju sin kille och är säkert jätte lycklig med honom som det ser ut.men personligen tycker jag att man inte bara kan tacka jaa till en okänd kille,
han är ju en helt okänd kille för henne så varför skulle hon tacka ja till honom då.
okej om hon kände honom och så.
men så är ju inte fallet just nu pluss om hon tacka ja skulle hon bara vara en lätt,dum och osmart tjej,
och osmart tror jag inte kenza är.

2012-07-15 // 01:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback