Season Finale

Första inlägget för idag, det kommer rätt sent jag vet men jag har inte orkat blogga om jag ska vara helt ärlig. Jag har däremot varit fett med aktiv på twitter, jag har sagt det förut och kan säga det igen. Vill du följa mig till 100% så följ mig på twitter, har du inget konto så skapa ett och följ mig. Vet du inte hur det fungerar så oroa dig inte, man lär sig med tiden. För mig tog det ett tag men till slut fatta jag med hjälp av en video jag såg på youtube hehe. Just nu har jag över 1.500 följare,
det skulle verkligen vara nice att nå 2.000!

Hursomhelst, jag har laddat upp en bild på tjejerna från Basketball Wives för att jag kollade på det näst sista avsnittet idag. Min syrra ringde mig under dagen och sa att hon skulle komma över till oss efter jobbet, hon bad mig ladda ner avsnittet som visades i USA igår så jag gjorde det. Vi poppade pop-corn och njöt av avsnittet, det var verkligen ett roligt avsnitt. Jennifer firade sin skillsmässa genom att ha en stor fest i Miami, hon dansade som aldrig förr och hånglade med sin dejt. Men som alltid var det också mycket drama, det tillhör ju showen kan man säga hehe. Nä men det som hände på slutet var fett synd faktiskt. Jennifer träffade sitt ex och det slutade med att han tog ett glas med vin och kasta det på hennes ansitke. Väldigt synd faktiskt.

Nu är det bara ett avsnitt kvar av säsong 3, fan vad fort det går!!
Det sista avsnittet är inget riktigt avsnitt om man kan säga så utan det kommer att vara en reunion/återförening. Då alla tjejer träffas och går igenom hela säsongen tillsammans. Sanningar kommer att komma fram, bråk eller tjafs kommer det säkert att bli. Jag minns vad som hände i säsong 1 eller det kanske vara säsong 2? I alla fall, Suzie gick backstage och hämtade en stor hink full med vatten som hon kastade över en tjej. Tjejen har ingen roll i själva showen men fick vara med i återföreningen eftersom hon var med i ett avsnitt förut och ville få lite grejer sagt.
Frågar ni mig om jag längtar tills nästa vecka svarar jag Heeeell YEAH!

Kommentarer
» nathalie

tycker så jävla synd om meeka haha alla hatar henne, och tammy bara blaffar henne. #DÖR AV FLABB

2011-08-10 // 14:29:00
» Anonym

HALLÅ ÄR DET EN REALITY SERIE ELLER BARA SKÅDESPELERI?

2011-08-10 // 17:31:00
» Anonym

Vart ifrån laddar du ner serien? :)

2011-08-10 // 23:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback