Showen rullar på

Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat så mycket?
Jag har varit upptagen med en viktig sak gällande fotbollen, det är nämligen så att jag under en tid har varit i kontakt med en agent. Både igår och idag har vi förhandlat så mina tankar har legat någon annanstans, inte på bloggen direkt.

Jag ska skriva på kontraktet nästa vecka vilket betyder att han officiellt blir min agent från och med slutet av den här månaden. Jag vill inte gå in för mycket på detaljer gällande kontraktet men ni ska veta att jag är nöjd, med en agent blir saker och ting så mycket lättare. Jag som spelare kan focusera på fotbollen och låta honom ta hand om resten, precis som en följare skrev till mig på twitter kan en agent ge en spelare många nya möjligheter, och det stämmer!

Min agent och företaget han jobbar för har bra med kontakter, det var inte svårt för mig att tacka ja till deras kontraktsförslag eftersom jag även känner honom sen några år tillbaka. När jag var 15 år var han inte min agent men han såg min talang och gav mig i alla fall chansen att åka till England för att provträna med Nottingham Forest Academy. Nu kommer han att bli min agent officiellt och det ska bli kul att jobba tillsammans. Jag ser verkligen fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Som jag skrev på min fan-page tackar jag er alla som visar och ger mig ert stöd, tusen tack!

Kommentarer
» Anonym

riktigt nice ju.... fast akta dig visa agenter just want the money

2011-08-05 // 21:17:53
» Anonym

Shoo bryan, jag är 15år och ska få spela med juniornerna och dem ska kvala till juniorallsvenskan, så tycker du jag köra på det eller ? Uppskattar svar :)

2011-08-05 // 23:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback