Take a chance roll a dice

I wanna see you work out for me.... Hah, fan vad jag diggar den låten!
Vad händer ra? Hoppas ni alla söta och sköna läsare mår bra, själv mår jag toppen... Aldrig mått bättre faktiskt. Saker och ting rullar på så jag kan inte klaga på något.

Idag var jag på banken och fixade lite grejer, men jag har för det mesta spenderat hela dagen med min broder som kom tillbaka från en 3 veckors semester i Grekland. Vi hade mycket att snacka om så vi softade och tog det lugnt hos honom.
Vi snackade om allt möjligt, livet, tjejer, bollen och så klart resan. Han berättade om en söt serbisk tjej som han träffade och lärde känna där borta i Grekland. Jag orkar inte gå in på några detaljer eftersom det är en lång historia, men det var ärligt talat bland dom finaste kärlekshistorierna jag hört, skitgulligt verkligen. Allting han berättade för mig var så romantiskt, jag fatta knappt att han pratade om sig själv eftersom han inte är en sån där romantiker direkt hehe.

Men där ser ni, nu är jag inte den ända som träffat en tänkbar wifey i Grekland hah! Tjejen jag träffade var inte heller Grek, hon bor där men kommer från Tjeckien. Synd att jag bara hade en dag tillsammans med henne och inte veckor... Men vad är det man brukar säga? Everything happens for a reason. Vi håller kontakten på facebook och man vet ju aldrig, någon gång i framtiden när jag blivit proffs kanske jag bjuder hit henne eller åker dit hehee. Nä men jag måste träffa henne igen..
Hur, när och vart vet jag inte. Men en vacker dag!

Just nu tar jag det bara lugnt och lyssnar på musik, mat håller på att lagas i köket så snart är det dags för lite käk. Utan att överdriva, jag är GALET hungrig!
Senare ikväll är det del 1 av återföreningen i Basketball Wives som gäller, wohoaa!
Jag undrar vad som kommer att sägas, ser fram emot det och längtar som fan.. Hare bra, ta hand om er. Vi höres.

Kommentarer
» Chloé

Du är söt:D

2011-08-31 // 19:03:14
URL: http://chloesvenssonfaal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback