Godnatt

Sängen kallar! Som jag skrev i mitt förra inlägg sov jag ju några timmar tidigare under kvällen. Men jag måste försöka sova snart eftersom jag har träning imorgon bitti, frågan är bara hur jag ska få mig att bli trött? Har ni några tips eller? Annars så kör jag bara på standard trixet, släcker lampan, lägger mig i sängen, sätter på tvn och kollar tills jag blir trött helt enkelt haha.

Det finns ett till sätt, musiktrixet! Då man ligger och lyssnar på musik tills man somnar, men jag tror inte det skulle funka på mig just ikväll. Jag är för pigg och vet om att jag bara kommer vända och vrida på mig fram och tillbaka i sängen, ni vet vad jag menar hehe? Man börjar tänka på massa saker också, allt från kärleken till jag vet inte vad. Sen har man legat där i 3 timmar utan att ens ha blivit trött!
Nääh jag kör på tvn ikväll, kanske lite musik då.. kanske ;)

Efter träningen imorgon bitti har jag hela dagen framför mig att göra precis vad jag vill. Frågan är om det blir bra väder imorgon? Jag får se vad jag hittar på, tar dagen som den kommer.. Ingen stress. Kärlek o Respekt till er alla söta och sköna läsare.
Godnatt!

Kommentarer
» Yourmymotivation...

Hoppas du somnar fort Bryan, puss på dig finaste<3

I [v] U

2011-08-04 // 01:40:08
» aalexis

Grym blogg du har broshan, du är en av dem få som jag jag ser upp till. Ville bara tipsa dig om en sak, du borde ändra lite på dina stay fresh videos. Du har ju ändå tagit upp allt du velat ta upp. Men det dåliga är att du kollar på alla fel som en tjej kan ha, du kanske borde ta upp alla fina saker du gillar med en tjej :D vore ganska roligt! Och bry dig inte om det som kritiserar dina 'fresh videos' dem känner sig nog träffade haha, men du är ärlig hela vägen, och det gillar man fett! Fortsätt uppdatera som du gör, du gör det bra. All kärlek och Respekt till dig, från en ung fotbolls intresserad läsare som en dag vill bli som dig :) Peace out broder, god bless you :)

2011-08-04 // 02:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback