Mörka tider

Jag kom hem för ett bra tag sen, jag har hunnit käka, kolla på tv och softa så jag tänkte spana in med ett inlägg lite snabbt före Arsenal matchen börjar. Just nu sitter jag i köket och tar det lugnt till några rnb låtar, kollar ut genom fönstret och ser att det redan är mörkt ute. Man kan säga att sommaren officiellt är slut nu...

Den mörka och kalla tiden börjar närma sig men det är lugnt för dom flesta eftersom det är då det är som mysigast att just mysa haha. Själv kommer jag att fortsätta träna hårt, förmodligen skaffa ett gymkort för att pumpa lite under hösten/vintern. Sen ska jag såklart också köpa Fifa 12 som kommer ut i Oktober. Det är så det alltid har sett ut för mig under vintern. Träning, gym och fifa. Finns inget bättre, självklart tar man det lugnt med en tjejkompis någon dag också, det klart! Man tankar hem en bra film och myser under täcket haha, nä men ni förstår vad jag menar.

Hur som helst, nu har matchen börjat. Arsenal måste ta sig till Champions League så är det bara. Kom igen nu!! Btw, jag stötte på mitt ex idag! Första gången på 3 år.. Vi har varken snackat med varandra under dom här 3 åren men idag gjorde vi det. Jag ska inte ljuga det känndes awkward i början men det klart, 3 år sen sist... Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback