Beats by Dre

För några veckor sen besökte Bow Wow Beats By Dre kontoret för att plocka upp sina specialtillverkade hörlurar. Väldigt många artister och basketspelare får dom specialtillverkade! Jag vet inte om ni har lagt märkte till det själva, men i Tyga's musikvideo Far Away ser man att det är ett T på hans beats istället för ett B.

Nu har det typ gått över en månad sen jag köpte mina Beats by Dre HD-Solo.
Ni ska bara veta hur glad jag är över mitt köp. Jag njuter av musiken varje dag!
Jag kan aldrig få nog. Det känns som att jag har med mig mina beats vart jag än går, och så är det ju... Jag har med mig dom vart jag än går, aldrig att jag lämnar hemmet utan dom, aldrig! Jag sitter fan och skriver inlägget med beatsen på haha.

När jag köpte mina hade jag tre alternativ. Antingen Solo versionen, HD-Solo eller Studio. Vissa har frågat mig varför jag köpte HD-Solo och inte Studio versionen. Mitt svar har alltid varit den att jag inte tycker om designen på studio beatsen. Jag tycker att dom är överdrivet stora tillskillnad från Solo som jag tycker är snyggare och bjuder på lika bra ljud. Det man kan göra med studio versionen och inte solo är att man kan lägga in batterier i hörlurarna för att få bättre bas. Det är lite överdrivet för mig men jag kan förstå Bow Wow och alla andra artister som jobbar med musik!

Jag mår bra varje dag med mina stilrena HD-Solo, ni visste väl att mina Beats också är custom made? Det är ett B på dom vilket står för Bryan såklart... Hahah i wish.
Näe men som @Beatsbydre har skrivit på twitter: Sound Really Matters!

Kommentarer
» P.E

BRYAAAAAAAAAAAAN BBW L.A ÄR UTEEEEEEE:D

http://www.videobb.com/watch_video.php?v=h11LIbIldnS2

2011-08-31 // 08:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback