I’m the reason why you’re always gettin’ faded.

Låten jag tänker bjuda er på nu är en av mina favoritlåtar just nu utan någon tvekan. Ända sen Drake släppte sitt album för 2 veckor sen och jag lyssnat på den överdrivet mycket. Jag kan bara inte få nog, var precis inne på TUMBLR i ett tag och satte låten på repeat, lyssnade på den om och om igen. Det är nästan så att jag typ kan hela texten utan till nu hehe.

Jag antar att ni redan fattar vad låten handlar om så jag behöver inte förklara. Fast låt mig också få det sagt eftersom jag vet att du kommer läsa det här. Jag vet att du är sur och har ångest över att det inte är som förut mellan oss. Som vi höll på, asså som vi gillade att vara med varandra. Du har försökt gå vidare några gånger men det har inte funkat så bra.
Du vet själv att du inte kommer hitta någon som mig. Nu går du ut med dina vänner nästan varje helg och dricker dig full bara för att försöka hålla mig borta från dina tankar, ska du hålla på sådär kan du ta en shot för mig nästa gång.
Men jag ska inte ljuga, ärligt talat jag saknar dig också.

I could tell that you been crying all night, drinking all summer.

Kommentarer
» Anonym

Det där kallar jag att vara man! var ärlig straight up. Men de negativa e att du har så äcklig personlighet dina videodissar tilll tjejer o att mn säger fet till en tjej. En man gör inte det

2011-12-03 // 19:12:06
» Anonym

vart får du tag på dessa söta bilder på tjejernaaaa ? :)

2011-12-03 // 20:27:35
» Anonym

vart får du tag på dessa söta bilder på tjejernaaaa ? :)

2011-12-03 // 20:28:01
» Anonym

Ja just ja, jag måste även hålla med om den första kommentaren..

Du kallar dig själv din tjejs favoritbloggare, mr do it for the ladies.. Ändå så kommer du med massa dissar till brudar som du inte tycker om, det är riktigt fel faktiskt. :)

2011-12-04 // 12:56:30
» Dijana

kan du skriva vad låtarna heter

2011-12-04 // 15:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback