No time to rest

Shoo på er! Jag kom ut ur duschen för en stund sen och ska snart äta middag. Som ni ser på bilden har jag varit ute och sprungit, det gäller att alltid hålla igång så man inte tappar formen. Det är fan skönt att löpa, jag mår så bra av det!
Jag får den där känslan att jag idag har gjort något positivt och inte bara suttit hemma och latat mig. När jag springer gör jag det oftast till musik. Haha, säg något jag inte gör till musik! Nä men det är riktigt nice att springa, speciellt till musik för man tänker på så mycket, i alla fall jag. Jag går in i min egna lilla värld och tänker på allt möjligt...

Hur som helst, när det gäller fotobllen så blev jag intervjuad i veckan. Ni kanske redan har läst artikeln som kom upp idag eftersom jag länkat den på min fan page, men om inte så kan ni gå in och läsa den här på fotbolltransfers.com.
Nu ska jag käka men jag spanar in med flera inlägg senare ikväll, kärlek och respekt till er alla söta och sköna läsare!

Kommentarer
» DS

jag älskade att springa vid hamnen i mitt hemland, älskade att springa uppför de branta backarna och grusvägarna kl. 6 på morgonen för att efter rundan hoppa ner i poolen och kyla ner sig, underbart!

2011-12-04 // 22:45:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback