Nyår 2010/2011

Före jag lägger upp bilder från nyåret tänker jag skriva om det lite kort.
Jag kan börja med att säga att det var najs, det var chill och det var flipp haha.

Richy kom över till mig vid 9 tiden, vi tog det lugnt hemma hos mig ett litet tag före vi rullade ut.
Jag var helt upptagen med att ringa samtal, bränna ner musik på cd och fixa håret medan han bara chillade och spelade FIFA. Visst låter det helt orättvist? Jag var helt stressad och ni vet själva att jag hatar stress. Men hur som helst, när vi blev klara med allt träffades vi alla grabbar och åkte till stället.

Inte för att jag körde men det var skit svårt att köra bil, alla som var i Stockholm på nyår vet själva hur mycket det snöade. Helt sjukt egentligen, det hade inte snöat på några dagar och så blir det typ snöstorm sista dagen 2010. Men det var inget som förstörde kvällen, vi kom fram tillslut men direkt efter åkte jag och Danne för plockade upp några tjejkompisar från stationen. Vi lämnade de på stället och åkte igen för att hämta upp några andra tjejkompisar, det var stress för då var det bara en halvtimma kvar tills 00:00 slaget!! Vi la en ax och nu kommer vi till det roliga...

Vi åker mitt i snöstormen och är stressade eftersom det bara är en halvtimma kvar tills nyårsslaget.
Jag får ett samtal av Richy som säger att det inte finns några glas i lägenheten haha, så vi tänkte åka och köpa plastglas från OKQ8 eller något liknande men ingen av oss hade pengarna med oss.
Men det löste sig till slut...
När vi började närma oss tjejerna blir vi stoppade av polisen och det första jag tänkte på var:
Asså neej, det räcker vad fan.. Kom igen, I dont need this shit today!!
Vad har vi gjort? Absolut ingenting, det ända polisen ville göra var att kolla Dannes promille.
Som tur hade han inte druckit något så vi klarade oss, men hela grejen tog bara onödig tid.. Nu var det bara en kvart kvar till nyårsslaget!! Vi lämnar polisen och åker mot tjejerna, gissa vad som händer nu?

Någon minut efter, mitt i en rondell, blir vi stoppade av polisen igen!! Wtf, vad är problemet nu då?
Både jag och Danne flippade ur i bilen, fuckin driver de med oss tänkte vi.
Det roliga var att det inte ens var samma poliser som stoppade oss innan, det var andra poliser och när de kom fram till rutan sa vi att vi precis hade blivit stoppade. De kollade upp det för att se om vi talade sanning och det gjorde vi också, Gott Nytt år sa de sen körde vi mot tjejerna. Hämtade upp de och körde mot stället. Vi hann till nyårsslaget så jag blev glad, inte vill jag sitta i en bil klockan 00:00.

Sen var det som sagt bara flipp chill hahah, kärlek o respekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback