KENZA & ROMEO

Hon missar en chans att lära känna en av världens sexigaste män!

Det jag tänker skriva nu visste jag redan om förut men jag tog aldrig upp det så därför gör jag det nu.
Förra året gjordes en undersökning av Sexiest Man Living Magazine där tjejer runt om i världen fick rösta på vilken celebrity de tycker har den mest attraktivaste och sexigaste kroppen.

När de fick in alla röster gjordes en Top 10 lista där Romeo hamnade på en 5e plats!
1. Johnny Depp 2. Robert Pattison 3. Ryan Reynolds 4. Taylor Lautner 5. Romeo Miller
6. Jake Gyllenhaal 7. Bradley Cooper 8. Idris Elba 9. David Beckham 10. Gilles Marini.

Ni kan läsa mera här, här och här.

"Jaws drop when he walks in the room" according to co-star Jessica Alba from the movie Honey.
"Romeo is a different breed, he’s eye candy, rugged, sweet, humble, athletic and educated.
He’s every woman’s dream man."

Ärligt talat så vet jag och ni med att många tjejer inte bara hade gått till Romeo utan sprungit!
Men Kenza är cool, är det bara för att hon är i ett förhållande eller vad tror ni?
Romeo är ju fortfarande öppen för Kenza och vill lära känna henne men tar det överdrivet lång tid så kanske det aldrig blir av om ni förstår vad jag menar. Borde Kenza hojta till fastän hon har kille?
Deuces

Kommentarer
» Komiskt.

Du verkar inte kunna släppa det här, haha. Tänk om du hade en brud som CB helt plötsligt skulle bli galet kär i? Skulle du låtit henne springa, tyckt att det var OK, just för att det var "en av världens sexigaste män"? Come on. Hon är galet kär i sin kille, jag förstår inte hur det kommer förändras pga Romeo? För att han är känd? Har pengar? Hennes kille, är världens finaste för henne. Om man varit kär, så vet man det att så är fallet. Om hon skulle släppa honom för Romeo skulle det vara pga hans kändisskap. Punkt. Inte för att han är sexig eller whatever.



Jag vet att du ställer frågan och undrar, men det känns som om du ställer den hela tiden. Jag tycker svaret är självklart. Vad sägs som om att släppa det? Det komiska i det hela är att det inte har något och göra med dig för dem öre. Du har förmedlat det hela från Romeo till Kenza, det var det som var syftet från din sida.



Just my opinion.

Annars rolig blogg!

//

2011-01-13 // 22:41:57
» josefine

jag skulle sprungit efter honom!!! men kenza visar bara respekt att hon redan har en kille som hon inte bara kastar bort ;)

2011-01-13 // 22:42:51
» Anonym

håller med först kommentaren ... No H8 tho

2011-01-13 // 22:55:55
» Y

Håller faktiskt med första kommentaren.. Kenza är ju kär i sin kille och det skulle vara konstigt om hon gjorde slut med sin kille bara för Romeo. Folk skulle direkt stämpla henne för Kändisskap som första kommentaren nämde. Romeo verkar vara en trevlig kille också men ibland så kan man inte få som man alltid vill. But who knows, ingenting är försent =).Har han tålamod så kanske han vinner hennes hjärta..



2011-01-14 // 01:12:17
URL: http://foreverp.blogg.se/
» Dani

okeeej okeej. Släpp det där. Det verkar bara vara du som bryr dig så mycket om just K och R.

Du sa att du skulle låta det vara men ändå skriver du sådana grejer..hur tror du hennes kille reagerar när du skriva sånt shiet. Inte för att jag tror att han bryr sig men ändå det är klart man tänker vad fan vill snubben? snubben då menar jag dig..inte R för han verkar inte ens lägga ner så mycket tid på henne. Du får det hela att bli så stort när K knappt bryr sig för hon har redan hennes drömprins.

Lägg ner med dr.phil eller match.com grejer.

Kenza har sin kille. Romeo är känd han kan få vem han vill, hans "drömtjej" är upptagen nu, finns fler tjejer på denna jord, bara ta och acceptera det..klart. Visst du får ha dina åsikter absolut, du har tung blogg diggar den om jag ska vara ärlig. Tycker du har kommit jävligt långt så det är inget hat mot dig sådär men menar bara..om du säger att du ska sluta kommentera en grej då stå för det du har sagt och sluta göra det hela till något stort.

Annars är din blogg galet nice, fortsätt så!

2011-01-14 // 02:38:49
» Anonym

Helt ärligt tror jag Kenza inte värdesätter kändisskap. Hon struntar i att han är känd. Tror hon vill ha en kille som bara älskar henne. Det är ju ganska självklart att han bara vill ha henne för hennes utseende. Tror Kenza fattar det och hur bra låter det? :P Tror hon går mer på personlighet än utseende. Eller så tkr hon romeo är för ghetto. Och hon verkar glad med sin kille som hon har. Och vem vet Romeo kanske lämnar henne hur lätt som helst när han får syn på en ny och då har hon ju kastat bort en kille hon älskar för romeo. Kenza verkar lycklig med sin kille och det är det som räknas. Haha blev en lång bok.

2011-01-14 // 11:00:02
» e'

eyy asso chilla allihopa det e fan hans blogg han betsämmer vad han vill gjöra ni kan göra en egen blogg och skriva vad ni vill..

+ så var det Romeo som ville att bryan skulle skriva i bloggen för det syns väll klart och tydligt att han älskaar henne!

Och hur vet du att hon skulle bli ihop med hnm för pengarna?? känner du henne ellr!?



Bryan skiit i allt..

xoxox

p.s jag tkr att Romeo LÄÄTTT förtjäna 1:a plats <3

2011-01-14 // 11:02:49
» BS

Antingen är det för att hon har kille, eller så är hon världens svåraste tjej haha

2011-01-14 // 12:20:15
» Sarah

Lägg ner.



Hennes kille ser bättre ut än Romeo. Hur lång är han förresten, 150 cm eller? Herregud. Han har en fin mage men ansiktet är inte särskilt fint. Alltså han ser ut som en helt normal kille. Aleks ansikte däermot. Oj oj oj.

2011-01-14 // 13:07:31
» Anonym

Jag tycker faktiskt att det är dags att släppa det där. Inte gräva för mycket i det hela. Kenza har kille, hon har sagt nej till Romeo and that´s it. Inte alla tjejer är ute efter pengar och kändiskap. Kenza verkar ha det bra som hon har det! Och Romeos kärlek är baserat på hur hon ser ut..det är först när man ses i verkligheten, konverserar som man vet om en person verkligen är den rätta eller inte..kenza vill inte det..so just let it go! Om jag hade haft en kille som jag verkligen älskar, självklart att jag inte skulle lämna honom för Romeo!

2011-01-14 // 13:13:39
» AYAN

hahah aleks snyggare än romeo? aldrig! om jessica alba säger att romeo har något speciellt så måste det stämma och att är den femte sexigaste mannen i världen kan ingen ta ifrån honom. INSE FAKTA!

2011-01-14 // 13:29:19
» isabella

HAHAHAHAHAHAHA OOOOOOOOOOOOOFTA ALEKS ÄR SNYGGARE ÄN ROMEO! gud.. nyp mig HAHAHAHAHAH!!

Go Go Go bryaan! ;)

2011-01-14 // 14:40:30
» yeah

nej det borde hon inte. Jag tycker hon verkar som en bra tjej. Det är ju många tjejer som hade lämnat sin kille direkt för att gå till honom, men inte kenza. Bara för att man är kändis och "snygg" betyder inte det att alla tjejer vill ha en. Och måste hålla med isabella aleks e ju snygg ;) hon har gjort ett kap hon ;)

2011-01-14 // 16:32:29
» haha

kommentar ett håller med men ändå inte håller med bryan det är ändå din blogg, visa kärlek eller förvinn hehe



2011-01-14 // 16:39:51
» hello

hej bryan vill länka låten till min blogg hur gör jag?

2011-01-14 // 16:40:42
» andre

Varför försvinner alla mina kommentarer?

2011-01-14 // 19:06:52
» Anonym

Kenza is the real deal till skillnad från dig.. största skojaren låt Kenza göra vad fan hon vill tro inte ätt det blir som du vill av ngn anledning det är hennes liv let it go... du har fått det sagt punkt slut

2011-01-14 // 19:41:02
» Amanda

JAg tycker du är dum! du förstör för kenza och de gör du eftersom du nu sitter och trycker upp i hennes ansikte att hon är "dum" för att ?? haha för att hon inte tar honom? haha hon har en bättre nu...

Du gör alltdethär bara för publicitet! DET ÄR FÖR SYND BRYAN...

2011-01-14 // 20:02:19
» Clyde

Men seriöst talat kan du lägga ner det bara, hittils har vi läst om Kenza & Romeo typ 7gånger måste det ha varit, har ingen koll, men det är mycket snack om det och tyvärr intresserar det någon av oss. so please cut the crap and start acting like a normal guy.!

2011-01-14 // 20:16:34
» tonya

varför ska kenza gå till honom bara för han är känd?

du kanske inte förstår eftersom du aldrig vart kär? Kenza har en pojkvän hon älskar och vart tillsammans med i år, bara för en rappare från usa kommer ska hon bara sumpa allt hon har med sin kille. nej.

2011-01-16 // 11:32:04
» unknown

detta bevisar på hur omogen du är och verkligen inte vet vad kärlek är. Romeo är känd, sure och sexig, visst. Men om man känner äkta kärlek så går det över allt annat, man sumpar verkligen inte det för en världkändis. Du kommer själv förstå när du verkligen är kär och älskar en person att det inte är något man bara kastar bort. Romeo vet inte ens om hon är den rätta för honom, han känner ju inte ens henne

2011-01-16 // 12:49:07
» E'

herrreeeeguuuuuddd!!

AASSSO ÅRETS SKÄMMT..

saaaiijkkk att alex ellr vad han nu heter e snyggare än romeooo!!!!!!!!!!!

love rome 4 ever! <3333

2011-01-16 // 15:29:22
» sd

asso seriöst släpp de,, om han nu e så sexig o fin o allt de där som du säger, gå spring da.. du kan ju inte berätta i en blogg vad du tror tjejer tänker med.. har du för dig att alla tjejer är orrar lr? han ser ut som en unge, spring själv hörrö. gay.... asssoooooooooooo

2011-01-16 // 23:02:27
» Anonym

asso seriöst släpp de,, om han nu e så sexig o fin o allt de där som du säger, gå spring da.. du kan ju inte berätta i en blogg vad du tror tjejer tänker med.. har du för dig att alla tjejer är orrar lr? han ser ut som en unge, spring själv hörrö. gay.... asssoooooooooooo

2011-01-16 // 23:04:52
» O L I V I A

Du förstår inte hur hon känner för du har aldrig varit kär på det sättet som Kenza e kär i sin kille, hon vill nt ha han för hon har redan sin kille ju, släpp det och hitta nån åt dig själv ;)

2011-01-17 // 10:52:24
URL: http://ooliivias.blogg.se/
» Anonym

Du är så jäkla besatt av det här haha, sjukt.. Lägg ner tid på annat.

2011-01-18 // 22:16:11
» Anonym

första kommentaren!!! alla är inte ytliga och bara tänker pengar, kändisskap osv. hon älskar sin kille!

2011-01-29 // 19:35:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback