Myspys!

Shaa bloggen!
Just nu är jag i mitt rum och tar det lungan, jag har varit med en tjejkompis typ hela dagen därför har jag inte bloggat något. Jag spanade in snabbt med en musikvideo men inget riktigt inlägg, så här får ni det första inlägget för idag. Ni har säkert lagt märke till det själva men det har ju blivit så att jag nu för tiden mest bloggar på kvällarna.

Hur som helst.
Vi softade och kollade på film, det var faktiskt fett med mysigt. Det som händer i Bryan's rum, stannar i Bryan's rum haha. Jag driver bara men vi hade det mysigt och såg på filmen Lottery Ticket, ärligt talat har jag tappat räkningen för hur många gånger jag har sett den. Men en sak är jag säker på, galet bra är den! Det är en sån film jag aldrig kommer att tröttna på, en sån film jag kan se på om och om igen och skratta åt lika mycket.

Hon rörde sig hemåt för ett tag sen men jag tänker fortsätta ha en mysig kväll för mig själv. Under tiden hon var här tankade jag hem filmen Training Day, en film från 2001 med just precis.. Denzel Washington. Så jag tänker kolla på den snart, först hade jag tänkt spana in twitter och lite andra grejer. Jag är galet hungrig så jag ska nog också käka före jag kollar på filmen!
Bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback