Beats By Dr.Dre - Solo HD

Ni ville veta vad jag tycker om hörlurarna så varför inte skriva ett inlägg om det då. Ovanför har ni en bra videorecension som jag hittade på youtube och faktiskt kollade på före jag köpte mina. Jag kanske också spelar in ett videoinlägg senare under veckan så ni får höra mig också hehe. Jag är otroligt nöjd med mig köp, jag njuter av musiken på ett helt annat sätt nu. Jag menar ljudet är fantastiskt, så klockrent att jag inte har velat ta av mig hörlurarna.

När jag satt på tåget tidigare idag märkte jag hur vissa kollade på mig. Jag visste att det berodde på att volymen var hög men jag sket i, jag var i min egna värld. Jag lovar att det blir så när man tar på sig dom och höjer volymen lite grann, man bara inte få nog! Som jag skrev i början så njuter jag av musiken på ett helt annat sätt nu, jag köpte hörlurarna igår och har lyssnat på musik konstant. Tro mig konstant, före jag la mig igår natt så låg jag i sängen i över en timma med hörlurarna på och lyssnade igenom dom flesta låtarna i min iPhone.

Något jag ska ta och göra sen när jag har tid är att rensa alla låtarna i luren och börja om från början. Jag tänker vara mera nogrann med vilka låtar jag överför, så jag bara kan klicka på play en gång och låta låtarna spelas upp utan att jag ska behöva hoppa till nästa. Men som det ser ut i min iPhone nu är det ändå OK, idag och igår har jag lyssnat på allt från J.Cole, Chris Brown, Bow Wow och typ Drake till T.I. Alla dom har grymma låtar men jag har även lyssnat på andra artister som gör lite lugnare musik som t.ex. Beyonce och Alicia Keys.

Jag säger det igen, jag njuter verkligen av att lyssna på musik nu. Jag trodde verkligen att jag gjorde det förut också men tydligen inte haha, mina älskade solo's har visat att man kan njuta mycket mer än vanligt. Vet inte vad mer jag kan skriva?

Jag menar dom sitter så perfekt, det spelar ingen roll hur länge du haft på dig dom man får inte i öronen tillskillnad från WESC hörlurarna. Något jag gillar fett mycket med mina Solo HD är att man också kan använda dom som headset och inte nog med det. Med knappen som finns på själva kabeln kan man även byta låt fram och tillbaka! Det tycker jag är skit skönt så man slipper hålla på ta upp luren hela tiden bara för att byta låt liksom. En annan grej som jag tycker är nice är att kabeln inte krånglar ihop sig, ni vet hur det kan vara ibland? Man står och krigar i 5 minuter bara för att fixa allt trassel haha. Jag är otroligt nöjd, utan att överdriva så toppar mina Beats By Dr.Dre listan som mitt bästa köp någonsin tillsammans med min iPhone.
Som jag sa i mitt videoinlägg kommer ni aldrig att se mig ute utan mina Solo HD ha!

Kommentarer
» Anonym

snälllla kan inte du lägga ut några låtar som du brukar lyssna på från typ hiphopp till lugn musik :) älskar din blogg

2011-08-01 // 00:46:36
» robrobrob

http://www.colorware.com/

2011-08-01 // 19:38:40
» Anonym

REKLAM haha

2011-08-01 // 19:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback