BEST THING I NEVER HAD

Inga Drake fasoner här inte, jag syftar på låten Best I Ever Had haha. Nu snackar vi Beyonce och hennes nya låt Best Thing I Never Had. Musikvideon kom ut för 3-4 dagar sen och jag såg den för första gången idag, ni som är min vän på facebook har säkert också sett att jag lagt upp den på min logg.

Dom flesta hör säkert låten, kollar på videon och tänker omg vilken bra låt! Sånt folk vet inget om musik haha, det gäller att lyssna på texten, glöm inte det. I det här fallet handlar låten om att hon i sina yngre år träffat en kille som hon höll på bli kär i. I början verkade han vara en bra kille men kort därefter visade han sig vara en dålig och oseriös typ. Hon sjunger om det och så får man även se ett riktigt klipp från balen då killen dissar henne framför ögonen och dansar med en annan brud,

Eftersom Beyonce aldrig blev tillsammans med killen officiellt så sjunger hon Best Thing I Never Had. Hon är glad för att det aldrig blev något mellan dom, hon är så över honom och vet att han ångrar sig och vill ha tillbaka henne. Men hon har gått vidare och på videon får man se henne gifta sig, nu lever hon lyckligt och som sagt.. Killen var the best thing she never had.

Jag borde fan bli lärare haha, visst är jag grym på att kortfatta låtar. Ni som har följt min blogg i ett tag vet om att jag brukar kortfatta låtar så här ibland, oftast brukar det vara just kärlekslåtar som i det här fallet. Jag vet att dom flesta av mina läsare inte behöver få en förklarning på vad en låt handlar om, men jag vet också att många av mina läsare inte är så värst bra på att förstå engeksla och det är för dom jag gör det.

I helhet är musikvideon en klass för sig, väldigt mogen och Beyonce är som alltid otroligt vacker. Låten är nice och har en bra text/handling som väldigt många kan relatera till. Till och med jag kan göra det, jag ska inte säga att vi var på G men jag lärde känna en tjej för några veckor sen. Hon verkade skitskön som person och det sa jag till henne också! Tydligen hade hon fått höra något om mig, att jag varit otrogen förut eller något liknande. Så våran kontakt bröts, nu snackar vi inte längre. Och det är jag ärligt talat glad över, jag vill inte umgås med någon eller vara tillsammans med en tjej som inte tror på mig och det jag säger.

Så gissa vad? Du är the Best Thing I Never Had, jag är så glad över att du sumpade det vi hade. Du visade exakt hur du är som person, lyssnar på andra istället för dig själv, litar på andra istället för mig. Nu rullar jag vidare och du är inget annat än historia för mig baaby!

Kommentarer
» P

Hej Bryan.

Angående boken som Tyrese skrev. Har den ändrat dig på ett positivt sätt eller var den som vilken bok som helst? Rekomenderar du boken till andra personer med starka målsättningar men som inte riktigt lyckas komma igång med sitt arbete och motivation?

Blir otroligt tacksam för svar.

Mvh

2011-07-11 // 14:11:11
» Lady A

Det står att videoklippet inte är tllgängligt i vårt land men det verkar ju som att folk kan lyssna på den ändå. Hjälp någon? Vill verkligen höra låten!

2011-07-11 // 16:49:03
» luna

asså , e klippet när hon e på prom med killen riktigt? eller har dom bara gjort om hela typ eller what

2011-07-13 // 13:46:01
URL: http://lunahs.blogg.se/
» sara

Det var inte hennes riktiga bal,

2011-07-15 // 23:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback