Filmdags sen facebook

Nu har det gått några timmar sen jag skrev inlägget om att jag skulle se på film. Sanningen är att jag inte har kollat på filmen än, jag har käkat och kollat på tv istället. Men nu är det dags! Jag tänker mysa till det lite grann genom att släcka lampan och tända den lilla lampan som jag har på hyllan så det blir det halvmörkt. Chips och läsk har jag redan laddat med haha, men jag längtar mest efter att smaska i mig cola napparna..

Före jag avslutar inlägget vill jag också få det sagt att jag kommer öppna mina album på facebook igen. Alldeles för många läsare har varit på mig och bett mig göra det eftersom dom vill kunna se mina bilder. Så why not liksom, jag öppnar albumen när jag kollat klart på filmen.

Här har ni alla fall 2 av dom senaste bilderna jag laddat upp från min iPhone, vi spelade lite mini-pingis. Det var soft och man fick på något sätt en utomlandskänsla eftersom det var sent på kvällen men ändå ljust och varmt ute. Om ni undrar hur pingismatchen gick så vann faktiskt Danne över mig med 3-1 i set och 1 set var 11 poäng. Han var duktig och det chockade faktiskt mig haha, revansch nästa gång bror!

Kommentarer
» Anonym

från vilken sida ladda du hem "Jumping the Broom"?

2011-07-29 // 00:31:33
» Anonym

gör så dina album syns nu!

2011-07-29 // 02:24:46
» Tips på musik

Chipmunk ft. Trey Songz - Take Off



Fett skön, spec Chipmunk!

2011-07-29 // 02:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback