Härlig Lördag!

Hej på er alla goa läsare, här sitter jag i köket och myser i halvmörkret!
Jag kom hem för inte så längesen, jag har varit ute och före jag lägger mig i sängen tänkte jag kasta in ett inlägg. Fan vilken skön dag jag har haft, jag spelade match under dagen och det gick skitbra! Vi vann med hela 5-2 och tog 3 viktiga poäng som ger oss en andra plats i serien.

Jag gjorde faktiskt 2 mål idag, jag öppnade målskyttet och avslutade det också. Mitt första var riktigt jävla nice! Jag längtar tills Måndag då vi har träning och jag får se det på film. Jag sköt från det högra hörnet av straffområdet och fick till en riktigt fin pärla som sökte sig in i det bortre nättaket! Mitt andra mål gjorde jag precis före slutsignalen och det gick till så att jag blev fälld av målvakten, fick straff, tog den, och placerade in bollen.

Nu har jag gjort 4 mål på dom 3 senaste matcherna, totalt är jag uppe i 7 och mitt mål före säsongen var att göra 10 så det ser ljust ut. Jag lär nå mitt mål, gör jag det så sätter jag bara ett nytt senare! Det gäller att alltid vara hungrig och aldrig bli nöjd!!

Imorgon är det Söndag, jag är ledig men vet faktiskt inte vad jag ska göra eller hitta på...
På tal om ledighet så kommer jag från och med nästa helg ha uppehåll från fotbollen i 2 veckor, fan vad jag ska passa på och njuta av sommaren då. Är du en söt singeltjej så hojta till, vi kan chilla hahah! Nä men jag ska softa sönder, det ska jag verkligen göra. Jag har ju tränat stenhårt i flera månader nu och känner faktiskt att jag skulle behöva lite vila snart asså.

Har inte så mycket mer att skriva om faktiskt, ni som vill se mina mål får vänta tills Måndag kväll då jag kommer lägga upp dom på min fan-page. På tal om min fan sida så är jag snart uppe på 8.000 fans och jag vill passa på tacka er alla som visar mig sitt stöd, det är bara kärlek<3

Kommentarer
» söt tjej

Hej, undrade bara vilkem typ av tjejer du gillar??

Maybe i'm the one? :P

2011-07-03 // 01:43:13
» Marcella

vad söt du är på bilden bryan :) vad duktig du är på fotboll och grattis btw! Du kommer säkert att kunna göra mer än 10 mål ;) peace out

2011-07-03 // 02:23:40
» Maielle

Vad tycker du om tjejer som är lite kraftiga/tjocka?? Tycker du det är snyggt med tjejer som har långt hår ner till röven?

2011-07-03 // 12:10:26
URL: http://mallekoftan.blogg.se/
» Anonym

vad tycker du om tjejer med saftiga lår & röv?

2011-07-03 // 13:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback