Läsarbrev


Tja Bryan! Jag skriver till dig för att jag behöver vissa råd och tips,

Om några dagar kommer jag troligtvis att träffa mitt ex igen. Vi har gemensamma vänner och ett mindre gäng ska träffas och umgås, och därför kommer även hon att vara där.

Jag har genast börjat oroa mig för hon man ska bete sig när man ser henne?

Vi gjorde slut för cirka 3 månader sedan, hon har varit väldigt ignorerande och jag har jagat henne kan man väl säga, ringt och skickat mess som en galning. Men nu har även jag bestämt mig för att sluta höra av mig till henne då jag insett att det inte leder någonstans.

Vi har träffats två gånger själva sedan vårat avslut, vi har pratat en del då. Men nu när vi ska träffas plus ett gäng andra kompisar, jag vet inte hur jag ska bete mig? Ska jag man prata som vanligt med henne, ska jag ignorera henne så gott det går eller vad gör man? 

Jag har fortfarande känslor för henne.


Brorsan ingen stress, tare som det kommer.. Du säger att hon har ignorerat dig fastän du har messat och ringt som en galning. Hur snällt är det av henne? Hon kan ju åtminstone ge dig ett svar så du får veta hur allting ligger till. Nu vet jag inte hur ni gjorde slut, alltså på vilket sätt.
Jag vet inte heller varför ni gjorde slut men ta allting som det kommer.

Du har försökt få tag i henne utan svar, vad mer kan du göra liksom? När ni ska softa med kompisarna kanske du kan göra ett sista försök.. Prata med henne om det går och förklara hur du känner, be henne förklara hur hon också känner så ni får en klar bild på hur allting ligger till. Kvällen ska inte bli förstörd och sluta på ett tråkigt sätt så var försiktig med vad du säger, jag hoppas allting går bra brors. Jag hoppas också mina råd kommer hjälpa dig, om det är något mina läsare vill tillägga så varsågod..

Kommentarer
» marko

Du är tyngs bryan, respekt till dig

2011-07-16 // 01:22:01
» ooo

Om jag hade varit i din situation.



Om tjejen hade ignorerat mig - Varför ens försöka?



Tror du seriöst att hon ignorerar dig för att hon gillar dig? Det gör hon inte.



Hon vill förmodligen inte ha något med dig att göra eftersom du har varit på henne så mycket.



Ignorera henne tills hon kommer fram eller om ni får ögonkontakt säg bara: Hej, allt bra? Helt neutralt. Låt hon inte veta att du fortfarande har känslor för henne. Du kommer bara skrämma henne om du berätta hur du känner trots att ni gjorde slut för 3 månader sedan.

2011-07-16 // 16:30:29
» hihi

håller fullständigt med "ooo". Hon är säkert medveten om att du fortfarande gillar henne i och med att du fortfarande hörde av dig. Om du sedan beter dig helt neutralt och behandlar henne som vem som helst kmr hon få upp ögonen för dig ;)

2011-07-17 // 01:18:04
» BS

Jag tycker att du borde börja med att hälsa, och sen se vilken respons du får. Svarar hon kort och verkar ointresserad - skit i henne, och ha kul med dina kompisar. Om hon däremot verkar intresserad av att snacka, då är det bara att snacka på.. ta upp gamla minnen osv.

2011-07-17 // 14:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback