Ledigt en vecka!

Som ni själva märker är det här inte en bild från matchen som spelades igår utan det är från träningen i Lördags. Matchen mot Assyriska i Södertälje vann vi med 2-4, jag fick hoppa in sista 25 och lyckades göra mål plus nicka i stolpen några minuter före målet. Det känns verkligen bra just nu, jag känner att saker och ting rullar på som jag vill att det ska göra.

Jag vill ta upp en grej för alla mina läsare som håller på med en sport eller hobby. I förrgår hade jag ju ont i halsen, jag var nära på att sjukanmäla mig själv och skippa matchen för att krya på mig istället. Men det gjorde jag aldrig, jag bet ihop och körde. Och kolla, woops så gjorde jag mål i matchen också. Det är såna här små grejer som är avgörande, det var precis likadant när jag hade match i Karlstad för någon vecka sen. Samma vecka som matchen skulle spelas var jag typ lite sjuk och funderade på att inte spela men jag spelade och gjorde mål då också. Tänk om jag hade bestämt mig för att inte vara med, stanna hemma och vila.. Då hade jag inte gjort målen, så mitt tips till er alla som håller på med något vik inte ner er för enkelt.

När det gäller fotboll så är varje match en chans, en helt ny chans för dig att visa vad du kan och går för. Missa inte den chansen bara för att du har lite ont i halsen eller känner att du mår dåligt, bit ihop och kör. Struntar du i det kanske du missat ditt livs match.. Vem vet?
Så lova att inte ge upp en match, träning, lektion, uppträdning eller vad det nu kan vara bara för att du känner dig dålig.
Nu har jag ledigt från fotbollen hela den här veckan så jag ska passa på ta det lugnt, jag känner att kroppen behöver vila. Vad jag ska hitta på under veckan vet jag faktiskt inte, tanken var ju att åka ner till Göteborg men det verkar inte bli av. Kollade läget med Guled idag och han har saker han måste göra, tyvärr. Jag kanske åker med en annan kompis men då åker vi tåg istället för bil, frågan är bara vart vi ska sova haha. Har jag en söt läsare som kan fixa sovplats till oss kommer vi nu i veckan utan tvekan, skriv till min inbox på facebook!

Hur som helst, det är rätt sent nu. Klockan är några minuter över tre på natten så jag ska nog försöka sova snart. Just nu sitter jag i köket med hörlurarna på, lyssnar på musik och dricker te. Mysigt är det! Ser fram emot vad Tisdagen har att erbjuda, dåligt väder haha. Nä men jag får se vad jag hittar på, kanske drar jag till stan med min kusse och shoppar.. Får se helt enkelt, tar dagen som den kommer. Godnatt

Kommentarer
» Anonym

coolt att se dig spela med dom stora spelarna i AIK :)

2011-07-19 // 17:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback