LIKE YOU

Minns ni den här låten? Like you med Bow wow och Ciara.
Shit vad längesen det var, den väcker verkligen gamla goda minnen! Jag minns när den kom ut 2005 då jag var en liten grabb på 13-14 år hehe. Bow wow och Lil Romeo var mina största idoler tillsammans med grabbarna från rnb gruppen B2K, det fanns inga andra för mig. Jag ville vara som dom, jag försökte dansa och klä mig precs som dom. Inte konstigt att jag tillslut sparade mitt hår för att göra inbakade flätor.

Anyways tillbaka till låten, fan vad den är bra! Jag kommer aldrig att tröttna på den känns det som, det har gått 6 år sen den släpptes men jag sjunger till låten som att den är helt ny.
Är det bara jag eller fastnar inte refrängen i era huvuden också?

Texten och själva handligen är fett nice, verkligen en riktigt skön låt att lyssna på när man är kär eller saknar någon... Musikvideon går inte att klaga på den heller, fett gullig är den ju hehe. Man får ju lust att mysa och gosa med någon lite lätt sådära, som jag sa är det här en riktigt nice kärlekslåt! Inte en sån man blir deppig utav om ni förstår vad jag menar..

Kommentarer
» amanda

ååååh älskar den här låten och du har så rätt förut när jag precis blivit officelt tillsammans med in pojkvän lyssnde ja på den här låten och då kom det bara mer fjärilar typ haha svårt att förklara (a)

2011-07-19 // 12:11:51
» Anonym

håller med dig, visste du att bow wow har en dotter nu?

2011-07-19 // 23:50:59
» sewa

Ciara och Bow Wow är två av mina favoriter! Åh guuud Lil Romeo, jag hade helt glömmt bort honom, ska lyssna på honom nu haha, fett länge sen ju! ^^

2011-07-20 // 10:38:32
URL: http://foshizzle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback