Nattinlägg

Jag kan börja med att säga shoo på er alla som är vakna. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg skulle jag se på film, jag kollade precis klart på Training Day. Den var fett bra ju, nu har jag inte sett exakt alla Denzel's filmer men jag gissar på att den här är bland hans bästa. Det jag gillade med Training Day var att man inte visste hur filmen skulle sluta, okej det visste man inte heller i filmen Man On Fire som jag såg igår men Training Day var verkligen fett med bra. Dessutom är den rolig, förstå mig inte fel nu.. Det är ingen komedi film nånstans men i början av filmen drar Alonzo, som Denzel heter i filmen några roliga skämt!

Just nu är jag i rummet precis som ni ser på bilden nedanför, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska se på en till film eller inte. Sova tänker jag i alla fall inte göra nu, jag är inte ens trött. Ska jag se på film tänker jag kolla på Ali, filmen som handlar om boxningslegendens liv. Will Smith är det som spelar Muhammad Ali och han gör det riktigt bra, jag har fått höra att filmen är grym och sevärd. Precis som Training Day är den från 2001, jag funderar på om jag ska ta och se den nu eller imorgon... Jag får se.

Jag blev faktiskt lite trött nu när jag skrev det här inlägget så jag kanske struntar i att se den inatt. Juste, jag pratade med min kusse på tel för ett tag sen, han sa att hans kompis ska ha hemma fest på Lördag. Kanske drar dit så jag tänkte bara kolla om några här ville komma? Jag syftar så klart på ladies hehe, hojta till på facebook i såna fall. Nu ska jag softa i rummet och lyssna på lite musik, skippar filmen och kollar på den imorgon istället. Nu är det chill mode som gäller och inget annat. Jag har kopplat laptopen till tvn så jag ska nog in på youtube och twitter, man får en helt annan känsla när skärmen är stor haha.

Här får ni en bild på mig, jag skrev aldrig det men jag var och klippte mig före jag softade med min tjejkompis tidigare idag. Frohawken är borta och jag är som vanlig igen tänkte jag skriva haha, nää men ni vet att Bryan alltid brukar vara helt rakad med fräscha lines! Här har ni även en skön låt jag bjuder er på före ni går och lägger er, klicka på play nu och dröm er bort lite grann. Jag är långt ifrån dig men ändå så nära, Godnatt! ;)

Kommentarer
» Anonym

kan inte du ha live sak igen? :)

2011-07-21 // 21:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback