Saturday

Hej på er alla läsare, hoppas ni haft en skön Fredagskväll utan att göra några dumheter. Som jag skrev igår var min Fredag lugn, jag spenderade dagen tillsammans med mina systrar och kollade på Basketball Wives. Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik, Ciara's låtar spelas ur högtalarna. Jag vaknade vid klockan 3 så jag har inte käkat, jag väntar på att Mamma och Pappa ska komma hem för dom har köpt käk till oss. Som jag skrev på twitter valde jag Kebab Tallrik hehe, det är standard när jag är hungrig.

Idag ska jag inte göra något speciellt, när min syrra Diana kommer förbi lite senare ska vi fortsätta att kolla på Basketball Wives. Jag ska tanka hem dom senaste avsnitten så vi inte ligger efter folket i USA. Fan jag har blivit beroende av serien igen jag lovar er, har fastnat för den precis som förut hehe. Det är drama 24 ni fattar inte asså, de sjukt. Så mycket snack bakom ryggarna osv, men det är ju därför det är intressant att följa programmet.

Kommentarer
» C

tjoo bror! har du sätt Pelham 1-2-3 kapad med Denzel Washington? om du inte har gjort det redan så gör det! den är tung! peace

2011-07-24 // 00:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback