Chill Måndag!

Kvällen börjar snart närma sig sitt slut, som ni ser på bilden är jag i mitt rum och tar det lungan. Jag kom hem för ett bra tag sen, jag var på Råsunda och såg AIK köra över Halmstad med 4-0. Tidigare under dagen har jag varit i stan och checkat på lite grejer. Idag klippte jag mig också så fräsch känner jag mig spikat haha!

Vad jag ska göra ikväll vet jag faktiskt inte, det verkar torrt så jag tror nog jag bara stannar hemma och kollar på en film. För några dagar sen lånade jag en film från min kompis, eller nej han gav den till mig och sa Bryan du måste se den. Nu har det gått över en vecka och jag har fortfarande inte sett den så jag ska göra det ikväll.

Jag har ändå inget bättre för mig liksom. För er som undrar så heter filmen John Q, jag kollade på baksidan av fodralet till filmen och såg att den är från 2002. Gammal men det gör inget, det är Denzel Washington på framsidan så jag är säker på att den är grym! Säg en finns där Denzel är med i som inte är bra? Exakt, det finns inga.. Snubben är för bra.

Nu tänker jag mysa till det lite genom att släcka lampan i rummet, lägga mig i sängen och ladda med lite smått och gott. Det är movie time, stör mig inte nu fan. Inga samtal eller sms, peace.

Kommentarer
» Anonym

OMG den filmen är EPIP, skriv lite om vad du tyckte om den.

2011-07-12 // 20:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback