Min nya tattoo

Hej på er alla goa läsare, jag hoppas verkligen att ni mår bra och har haft en fin dag.
Själv rullar det på, som ni ser på bilden sitter jag i köket och chillar. Lyssnar på musik och just nu spelas Invented Sex med Trey Songz, det var faktiskt ett tag sen jag hörde den. Girl you gon' think, Girl you gon' think I invented... Haha.. Jag ska lägga ner, förlåt.. Girl when I pull back them sheets and you climb on top of me!! Hahah nä nu får det räcka, jag ska fan kolla om det finns något som jag kan smaska i sent så här sent på kvällen.. Filmjölk med musli skulle sitta fint, softa två sekunder så ska jag fixa det. Omg orka att jag skriver det, helt onödigt haha.

Som ni själva märker är jag på bra mode! Jag tänker ta upp två saker nu som jag inte har tagit upp här på bloggen men som jag har twittrat och skrivit om på min fan page...

Det första är att jag imorgon ska träna med AIK, nu undrar säkert många om det är Junior truppen eller A-Laget. Det är A-Laget jag ska träna med så jag ser fram emot det som fan, jag var ju uppe och tränade några gånger med dom redan förra året när jag spelade för Råsunda. Det var typ exakt samma tidpunkt som nu, alltså på sommaren någon gång i Juli. Det blir två träningar med dom den här veckan och en träningsmatch i Södertälje nästa vecka, fan va kul!

Det andra är något som ni kanske har fått höra av en kompis eller själva lagt märke till. Jag har gjort en ny tattoo för er som inte visste det. Jag gjorde den idag och är ärligt talat otroligt nöjd, Big Dreams har jag skrivit på min rygg, precis under nacken. Ni som känner mig väl eller har följt min blogg i ett tag vet om att jag har stora drömmar. Det viktigaste när man gör en tatuering är att man själv blir nöjd men självklart blir man glad när man får veta att andra också tycker om den. Jag läste kommentarerna på min fan page och såg att en tjej hade kommenterat; Passar riktigt bra till dig, Bryan! :) Och det gör den verkligen, den kännetecknar mig till 100%.

Klicka på bilden så blir den större. Det tar några dagar tills tatueringen lägger sig och blir läkt så därför tänker jag ta en till bild lite senare. Men det är verkligen kul att se så många "gilla" bilden på facebook, kärlek till er! Jag spanar in lite senare, ha det bra så länge. Peace.

Kommentarer
» Jasmine Cookie Brown

Den är grym, du är grym :)Det är härligt med folk som verkligen kämpar för sina drömmar!

Jag tror på dig Bryan! :)



2011-07-13 // 23:52:55
URL: http://www.jasminebrown.se
» Alle

Men när du har nått dina drömmer då, d.v.s spela i arsenal då betyder inte den tatueringen något väll, för dina '' Big Dreams '' har du då nått ..

2011-07-14 // 03:03:00
» Sofia

Då är det hans "Big dreams" som har hjälpt honom ;) tung tattoo bryan :)

2011-07-14 // 08:25:25
» Anju

Tung du e!

2011-07-14 // 13:07:42
URL: http://anjus.blogg.se/
» BS

Sjukt snygg :O

2011-07-14 // 18:06:12
» Anonym

vart gör du dina tattos? har du gjort alla på samma ställe eller?

2011-07-15 // 01:38:54
» bryandryanhyan

ALLE....

Big dreams slutar aldrig, jag menar när bryan har uppnått sin stora dröm nu.. spela i arsenal då när han en dag kommit dit då hittar han sin nästa stora dröm.. vinna VM kanske? aah you feeel me?

2011-07-15 // 22:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback