BBW

Gokväll!
Jag och min syrra kollade precis klart på avsnitten 5 och 6 av Basketball Wives. I nästa avsnitt som jag håller på att ladda ner just nu kommer Evelyn och Jennifer att tjafsa med varandra.
Hela gänget har rest till Italien förutom Royce som inte blev bjuden, i Italien kommer Evelyn att kontrontera Jennifer eftersom hon hade snackat skit på en radio station om Evelyn's förhållande med Chad. Fan vad intressant det kommer bli, ni som har koll på läget vet ju om att dom två är BFF. Och om dom blir ovänner undrar man ju hur Jen kommer att klara sig? Hon är ju "inget" utan Eve. Jag ser verkligen fram emot att vad som händer, dessutom har jag kommit ikapp folket i USA. Det känns faktiskt riktigt skönt, jag hatar att ligga efter haha!

Min andra syster, Liza, reste till Spanien idag! Fatta vad skönt med värme och sol. Här i Sverige känns det ju som att sommaren är slut. Jag menar kolla bara på hur vädret var idag, helt grått och molnigt. Men hur som helst, jag tänker hoppa i sängen och kolla på det senaste avsnittet nu. Checkar in lite senare med ett godnatt inlägg då jag också bjuder er på en skön låt aight!
Kärlek o Respekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback