Drop top with the top down


Då undrar ni säkert
hur min dag har varit och sett ut eftersom jag inte har bloggat någonting på hela dagen. Jag kan säga direkt att min Onsdag har varit soft, riktigt soft om jag ska vara helt ärlig. Det var ju typ min ända lediga dag på hela veckan och just därför tog jag vara på att njuta till max heheh. Detaljer orkar jag faktiskt inte gå in på just nu, så mycket som jag delar med mig av här på bloggen så borde jag i alla fall någon gång få hålla vissa saker lite hemligt...

Som in ser på bilden har jag även åkt bil med min broder idag! Solen strålade från en klarblå himmel och då är det så klart ned med taket som gäller. Det är så vi göre, vi pumpar sköna sommarlåtar och bara chillar. Dagens grej är utan tvekan det som hände när vi åkte förbi plattan i Centralen. En tjej, som jag gissar på var en läsare ropade Bryaan! Vi körde sakta så jag gav henne ett smile och en vink, hon blev typ upphetsad av min hälsning tror jag för sen sa hon något till sin kompis som från långt håll frågade om dom fick hoppa i. Vi hade hunnit åka en bit ifrån dom så jag var tvungen att skrika det går inte! Jag vet inte ens om tjejerna hörde mig haha, men om ni läser det här ska ni veta att vi inte dissade er, vi var bara tvugna att åka vidare för vi skulle plocka upp andra tjejer.

Min sommar börjar närma sig känner jag redan nu! Träning på Torsdag, Fredag och match på Lördag borta i Karlstad. Men sen har jag som jag har skrivit i mina tidigare inlägg uppehåll i 2 veckor och då tänker jag fucka ur ordentligt! Vill du göra det tillsammans med mig så hör bara av dig hahah, skicka ett sms eller något liknande. På tal om matchen mot Karlstad, har jag några läsare därifrån eller? I såna fall kom ner och kolla på matchen, den spelas på Tingvalla IP!

Nu ska jag kolla lite grejer på datan och så men ni får ha det bäst, herrå!

Kommentarer
» Anonym

Bryan varför bloggar du inte från din Iphone !!!?

2011-07-07 // 01:05:37
» aldijana

HAHHAHAHAHA "ska ni veta att vi inte dissade er, vi var bara tvugna att åka vidare för att vi skulle plocka upp andra tjejer" - där kom ju dissen! sköning!

2011-07-07 // 03:04:26
URL: http://aldiijana.devote.se/
» GT

Tung är du Bryan, Bäst. När kommer du till örebro för att möta BK Forward?

2011-07-07 // 12:49:14
» Anonym

Hahahahah KLOCKREN, vi dissade inte er, vi var bara tvugna att hämta andra tjejer. LOOOL

2011-07-07 // 15:16:57
» Anonym

man tror du har tuttar på bilden

2011-07-07 // 17:27:39
» Anonym

haha springer efter.. fan va synd hahahahahaha ;)

2011-07-07 // 17:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback