Vad händer?

Jag är på galet bra mode och pumpar galet hög musik i köket, just nu spelas What's my name med Rihanna och Drake. I heard you good with them soft lips... Haha nä men vad händer då, hoppas ni alla läsare mår bra. Själv mår jag prima, jag har precis käkat mat så nu hade jag tänkt surfa runt på internet lite grann.

Vad jag ska göra senare vet jag inte riktigt, kvällen börjar ju närma sig.. Jag har inte planerat något men självklart kan någonting dyka upp, precis som det gjorde igår kväll. Fast jag tror ärligt talat inte att jag ska ut ikväll, jag har som sagt match borta i Karlstad imorgon så det är nog bäst att jag tar det lungan hemma istället.

Det blir en lång bussresa imorgon, Karlstad ligger fan längre bort än vad Örebro gör!! Fick reda på det idag på träningen, det är sjukt ju... Något jag inte får glömma göra ikväll är att uppdatera min iPhone med andra låtar eftersom jag har börjat tröttna på dom jag har just nu. Jag ska nog sätta igång snart, ni vet själv vilken tid det kan ta att hålla på välja låtar haha.

Nu hade jag tänkt chilla men spana in här lite senare för då har jag säkert lagt upp en nytt inlägg. Glöm inte heller följa mig på twitter, det händer ju ofta att jag skriver saker där som jag inte skriver här på bloggen.

Kommentarer
» Rooney

Bryan lyssna på 100 million med birdman! Riktigt tung låt! Men lyssna på dirty för clean version e sämst xd

2011-07-08 // 23:50:56
» sara

berätta vilka grabbar du hänger med och såå!! visa mer bilder från ditt vardagliga liv, när du är ute med kompisar och så. sånt uppskattas på en blogg!

2011-07-09 // 00:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback