29/6/11


Ännu en dag med dålig uppdatering men det är på grund av att det har varit ännu en dag med sol och värme! Så skönt, nu känns det som att sommaren är här på riktigt. Håller ni inte med?

Idag har jag varit ute i stort sett hela dagen, kom hem sent på kvällen och jag måste säga att min Onsdag har varit flipp chill. Jag åkte aldrig och badade eftersom grabbarna redan hade åkt iväg när jag vaknade, jag försov mig rättare sagt haha. Jag hörde hur mobilen vibrerade imorse men jag låg så bekvämt att jag inte orkade svara vilket jag ångrar nu för jag egentligen ville bada idag! Det är 30 juni imorgon och jag har fortfarande inte haft mitt första dopp, snacka om skandal!

Istället för att bada mötte jag upp min kusse i stan för att softa och ta en liten sväng runt stan. Jag shoppade lite grann och måste säga att jag är galet nöjd med mina köp, speciellt jackan som jag köpte. Den sitter fett fint och är riktigt fresh! Efter shoppingrundan drog vi och käkade, vi båda var galet hungriga så vi beställde kyckligsfilé och jag måste säga att det är min nya favoriträtt utan tvekan. Kycklingsfilé men ris och sallad, det finns inget bättre ärligt talat!

Efter tiden i stan rörde vi oss hemmåt, eller jag skulle till en tjejkompis men det blev lite knas så det blev aldrig av. Jag kan däremot säga att jag började snacka med en tjej på busshållsplatsen haha. Det var bara hon och jag som väntade på bussen någonstans utanför Märsta, jag visste inte exakt vart jag var eftersom jag hade åkt vilse haha. Men värsta villaområdet var det och jag drog lite skämt för henne, jag hade ju påsar för jag hade shoppat så jag ba; Jag ser ut som värsta turisten som har hamnat helt fel! Hon började skratta och sen fortsatte vi snacka, hon var fett nice.. Svensk, gröna ögon, rätt lång och solbränd.. MUMMS! Dum var jag som inte frågade efter nummer eller namn så vi kan hålla kontakten via sms eller facebook...
TYPSISKT BRYAN, TYPISKT!!!

Kommentarer
» Anonym

bryan lyssna på chris marvins romm jätte bra men klor inte oginalet

2011-06-30 // 01:28:37
» G-unit

hahaha wa de alltid så att du it frågar efter nummer sen så ångrar du dig ;)

2011-06-30 // 11:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback