VILKEN SKÖN KVÄLL


Shoo bloggen!!
Första inlägget för idag, eller nej jag spanade in med en bild och en låt tidigare idag. Men det duger inte jag vet haha, ni vill att jag ska skriva och uppdatera bloggen mycket oftare.. Grejen är den att när det är varmt och solen skiner som den gjorde idag passar jag på att vara ute och det hoppas jag att ni förstår, det borde ni göra i alla fall.

Min dag har varit nice, riktigt nice ska ni veta!
Det började med att jag hade träning under dagen, en enkel och lätt träning eftersom vi spelade match igår. Jag blev galet hungrig på vägen hem, tanken var att jag skulle käka hemma men så blev det inte. Jag och Tumme åkte till Kista och käkade på foodcourt istället, det blev en standardrätt nämligen kebabtallrik med pomes.

Klockan blev 9 vilket innebär stängdags för Kista Galleria, vädret var fortfarande soft och ingen av oss ville hem. Vi visste inte vad vi ville göra men en sak var säker, vi ville inte hem haha. Vi checkade läget med Danne och han kom och plockade upp oss med bilen, nästa.. Stockholm City!

Efter en runda i stan åker vi till Grönalund, första gången på väldigt länge jag var där asså...
Betalade vi för inträdet? Nej. Betalade vi för att åka? Nej.
Det är så vi gör det! kvällen var nice och vi hade riktigt kul. Något jag kom att tänka på nu är våfflorna jag åt med jordgubbssylt och grädde, fan vad gott det var!! Jag köpte även slusch som ni ser på bilden och som jag sa i början var det första gången på väldigt länge jag var på grönan. Jag hade ingen aning om att man skulle fylla på sluschen själv haha, jag kände mig lite som en bartender när jag stod där och mixade min med alla olika färger. Det roliga var att när jag drack upp den gick jag och fyllde på den igen utan att betala, jag hade ingen aning om att man var tvungen att betala för påfyllning men kööör bara!

Kvällens pris går i alla fall till Danne som pissade på sig när vi åkte vilda musen haha! Utan att överdriva jag trodde killen började gråta och jag började dö av garv på grund av hans beténde. Det bästa av allt är att jag har allting på film! Jag satt med min iPhone och filmade med front face kameran när vi åkte.

Kvällen slutade med att jag fick lite ångest över en liten sak. När vi satt i bilen på väg hem var det ett gäng snygga tjejer som åkte vid sidan om oss och jag såg att dom var intresserade, en tjej kollade på mig fett mycket så jag smilade och vinkade till henne. Hon började skratta, jag också.. Vi fortsatte åka och jag vet inte riktigt men hon typ tog av sig sin tröja och satt i linne. Min tanke var; Vad menar hon? Haha, tillslut svänge vi åt olika håll och varför jag fick ångest var för att vi på något sätt borde säga till dom att köra mot sidan.

Men men, it is what it is. Imorgon har jag hört att det ska bli 24 grader så på med badbrallorna!
Stanna hemma är inget alternativ för mig kan jag säga direkt haha. Jag ska till stranden och doppa för första gången, som jag skrev tidigare har jag ju badat fast då i Grekland men det räknas ju inte. Imorgon ska jag göra mitt första dopp i Sverige denna sommar, kul!

Kommentarer
» Omari

Ey Bryeezyy!

Drizzy's har släppt en video till Marvin's Room nu! ;D



Check it out:

http://www.youtube.com/watch?v=nwyjxsOYnys&feature=player_embedded#at=105

2011-06-29 // 12:04:48
» Anonym

stekarna - stockholms bästa gatukök och godaste hamburgare :)

2011-06-29 // 13:10:02
» YMCMB fan blogg

Breezys version på marvins room var skön men snart skaffar min mamma också sin egen version fan!

2011-06-29 // 13:17:53
URL: http://youngmoneyfamily.blogg.se/
» GT

Tung är du Bryan!! ;)

2011-06-29 // 14:18:16
» Anonym

lägg upp videon på danne! :)

2011-06-29 // 19:32:41
» Smsa Låna

Hej! Jag har själv tänkt att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2011-07-19 // 00:06:02
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback