Chris Brown Bad Om Ursäkt.

Dom flesta av mina läsare är medvetna om Breezy's utbrott efter intervjun med GMA.
Dagen efter incidenten besökte han BET för att be om ursäkt vilket jag tycker är bra.
Fastän det inte var hans fel bad han om ursäkt och det tyder verkligen på mogenhet.

Han gjorde fel som kastade stolar och tog sönder fönster men man kan förstå honom.
I videon säger han att när han ska göra intervjuer kommer dom överens om saker före.
I det här fallet skulle intervjun endast handla om musiken och hans album vilket det ej gjorde. Chris kände sig lurad och förnedrad vilket resulterade i ett utbrott av frustration.

Vad tycker ni om den här situationen? Behövde Chris Brown be om ursäkt över detta?
Robin Roberts kanske borde göra det istället!

Kommentarer
» Jasmine Cookie Brown

Jag tycker att det var bra att han bad om ursäkt, men samtidigt den som jag tycker gjorde fel var Robin Roberts. Håller med dig alltså.



Ha en bra kväll Bryan! :)

2011-03-26 // 18:34:39
URL: http://jasminebrown.se
» Anonym

Ursäkten va ondöig och behövdes ej. Tkr hon Robin borde be om ursäkt

2011-03-26 // 20:06:21
» Anonym

jag kan hålla med om att det inte var hans fel men ärligt talat det behövde inte gå så lång att han behövde ta söder en ruta. Då har han ju fan aggretions problem

2011-03-26 // 20:22:54
» Anonym

det är fan inte RObins fel. HANS fel, INGEN annans. visst hon frågade frågor som han inte gillade. men behövde han bete sig som en fucking psykopat för det eller, neej juste

2011-03-26 // 21:08:55
» marcus kling

heej bryan jag är ett jätte stort fan och undrar om du skulle kunna signera min fotbolls sko skulle va skit coolt jag träffade dig en gång på ica shiet vad coolt det var snälla svara du kan kontakta mig på min faceboook marcus kokosnöt kling. peace out

2011-03-26 // 21:11:24
» Lady A

Men allvarligt talat, jag tror att denna kille behöver ta lite anger management-klasser. Det är inte normalt att flippa ur sådär, och att han dessutom gjorde det offentligt, tyder bara på omogenhet från min sida. Någonting säger mig att denna kille inte mår bra. Han måste söka hjälp, kanske träffa en psykolog, för det märks verkligen att han inte har bearbetat det som hände med rihanna. Om han hade gjort det skulle han inte reagerat på det sätt som han gjorde.

2011-03-27 // 01:50:29
» Anonym

vem är lady A? hum...frågan återstår fortfarande haha

2011-03-27 // 13:15:17
» A

Chris brown gjorde bra att han bad om ursäkt, för han reagerade lite väääääääääääl överdrivet hårt. Kan tänka mig folk som var där blev rädda

2011-03-27 // 16:56:39
» livet pâ teneriffa

Jag älskar C-Breezy han kommer alltid att va en av mina idoler.!! jag tycker att det var bra att han bad om ursäkt även om han inte hade fel...vissa mäsnniskor e bara för kotsika elr snare sagt hemska!



btw, den hÄr killen verkar va en fan av dig, han har liksom kopiera allt du skriver här elr va tror du? take u look u self!

http://sharmarke.blogg.se/



Peace &love B;)/Juliette

2011-03-27 // 22:20:25
URL: http://sweetiieme.blogg.se/
» Beatrice

Jag tycker att både Chris Brown och Robin Roberts gjorde fel. Det Chris gjorde var fel, det Robin gjorde var fel, hon började prata om något som hände ett par år sen. Istället för att prata om hans nya album. Chris försökte vara positiv men man såg att han var upprörd. det kanske inte var så smart att han tog isönder ett fönster. Det han måste förstå är att det som hände mellan han och Rihanna kommer alltid att finnas kvar. Det folk måste lära sig är att släppa saker och låta folk leva sina liv.



http://Musicroom.myshowroom.se/

2011-03-28 // 21:42:03
URL: http://Musicroom.myshowroom.se/
» kristina ab

Måste bara säga att ni som säger att chris är omogen, huum , TÄNK PÅ ERA KOMMENTARER!!! dom ända som låter omogna är ni!! Han är en människa precis som vi.... Han ångrar det han gjorde mot Rihanna och som hon själv sa, han är inte sån !!! Han försöker göra ALLT för att bli förlåten, men vissa som robin försöker göra allt för att förstöra för han! Han är en UNDERBAR människa... Han har fått hjäälp och behöver det inte igen!! Alla människor FLIPPAR nångång... Och jag tror nog att vem som helst skulle flippa om ni hade gått igenom det han går igenom... Hur mycket han än försöker kommer det alltid finnas effterblivna människor som försöker föstöra för han! INGEN och då menar jag verkligen INGEN är mer besviken på chris än han själv för det han gjort!!! Han är en människa och MÅSTE få ut sin ilska nångång.... Robin tog upp sånt som inte skulle tas upp, och hade det varit någon annan hade den personen flippat på henne redan under intevjun!!!!! COME ON GUYS, 2 FUCKIN YEARS !!! LET IT GOOO!!!! RIHANNA IS MOVING ON BUT YOU DUMBASSES BRING IT UP ALL THE TIME!!! I'VE SAID IT BEFORE AND I'LL SAY IT AGAIN.... FUCK THOSE WHO WONT FORGIVE HIM, LIKE HE DID ANYTHING TO THEM IN ORDER TO APOLOGIZE!!! BUT HE KEEP ASKIN FOR FORGIVNESS, ACCEPT THAT AND MOVE THE FUCK ON !!! he's a mature and a grown man !! That apology came straight from his heart, so fuck yall!!! REALLY, SMH! #TEAMBREEZY, BIGGEST AND BEST FANBASE!!!!

2011-04-12 // 02:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback