Tyrese släpper en bok!

En av mina absolut favoritartister Tyrese har skrivit en bok som han kommer att släppa snart. Jag vet inte exakt när den kommer ut men den går att förhandsboka på nätet om man vill göra det. Jag pratade precis med min mamma och hon ska beställa den åt mig imorgon! Jag brukar inte ens läsa böcker, nu när jag tänker på det kommer jag knappt ihåg senast jag läste ut en bok. När jag var mindre och gick i skolan gillade jag aldrig att läsa böcker, jag läste bara för att man var tvungen att redovisa, skriva uppsatser osv.

Men nu när jag har blivit äldre och mycket mognare så vet jag vad jag vill här i livet.
Det känns som att jag hittar mig själv mer och mer för varje dag faktiskt. Sen tror jag faktiskt innerst inne att alla tycker om att läsa men det gäller bara att hitta en bok som passar, en bok som man verkligen gillar och kan tänka sig läsa. I skolan var det mest så att man var tvungen att läsa en viss bok bara för att läraren ville det. I Tyrese's bok som heter How To Get Out of Your Own Way handlar det om hans uppväxt och hans liv.

Det är en så kallad självbiografi där han tar upp saker som vissa av hans vänner inte ens vet om. Det var efter att jag såg hans video där han pratar om boken som jag först tänkte; Den måste jag köpa. Tyrese är en framgångsrik rnb artist och även skådespelare, han har självklart haft motgångar i sin karriär och gått igenom mycket i sitt liv. Att kunna läsa om hans liv är intressant för mig eftersom jag ser upp som fan till folk som har lyckats. Boken är så klart på engelska, jag tror inte att den kommer att översättas heller men det bryr jag mig inte om eftersom jag kan läsa och prata engelska. Ser verkligen fram emot att läsa boken, och vem vet.. Det kanske vänder för mig när jag har läst ut den, jag kanske kommer läsa ännu mer böcker senare i framtiden. Men jag känner redan nu att om jag ska läsa böcker så ska det vara böcker i den här stilen, alltså självbiografier.

I can put my life on it that you're gonna get motivated and inspired...

Kommentarer
» Frida

Ye go Bryan ! Skriv mkt sen om vad tycker om boken, typ haha " bokrecension" ;)

2011-03-08 // 11:12:31
URL: http://fwarberg.blogg.se/
» Anonym

Ska spikat läsas

2011-03-08 // 20:57:46
» andre

Jason Statham! Kung!

2011-03-09 // 16:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback