Skön avslutning på veckan.

Idag har jag spenderat den mesta tiden ute i stan.
Som ni ser på bilden körde jag ett rally tv-spel i 3D och det gjorde jag i Gallerian.
Jag krockade några gånger men det var fett roligt att köra eftersom det kändes verkligt.
Som ni ser fick man sitta i en rallystol med pedaler, jag var helt taggad men kom ändå på näst sista plats haha. Riktig fail, min kompis klarade sig däremot mycket bättre...
Han kom på en andra plats men det var lugnt för mig eftersom jag hade världens bästa bortförklarning, jag har inte körkort men det har du sa jag haha.

Förutom allt spelande så hade vi en chill Söndag.
Vi shoppade lite lätt och det är ju ett skönt sätt att avsluta veckan på.
Han köpte ett par jeans och ville köpa ett till par, men problemet var den att han inte hade tillräckligt med pengar kvar så jag drog fram mitt kort och betalade för honom.
Vad gör man inte för en broder hah? Bli min tjej och allt du behöver göra är throw it in the bag. Haha, nä men nu ska jag inte överdriva.. Efter shoppingrundan drog vi och käkade, jag hade största beslutsångesten. Jag kunde inte bestämma mig om jag skulle beställa fläskkarre eller kebabtallrik. Jag snackade om det i typ 10 minuter och tillslut tröttnade min kompis på att höra mig. Han ba, Bryan det bästa är nog att du inte käkar alls haha. Men jag hade gått hela dagen utan att äta något så jag var tvungen att käka, jag hann inte ens trycka i mig frukost på morgonen fan. Tillslut blev det fläskkarre.

Dagen var som sagt nice men ändå var det en grej som fattades för att den skulle bli PERFEKT och bara min kompis vet vad jag snackar om. Men det är ingen stress, det kommer nya dagar så hoppet lever fortfarande haha. En sak som jag la märkte till idag var att solen sken och himlen var blå, så jävla skönt. Är våren på ingång kanske?

Kommentarer
» Anonym

på veckans låtar, lägg in ''the joy - Kanye Weeeeeeest!''

2011-03-06 // 23:49:35
» Anonym

vad köpte du då?

2011-03-07 // 00:09:59
» Yazii

Veckans låååt? I think soo Bruno Mars - The lazy song

perfekt till en soft helg!

2011-03-07 // 19:25:58
URL: http://yaziio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback