StayFresh

Grabbarna är för tunga, dom ser alltid till att vara fräscha och det är så det ska vara!!
Mike "The Situation" säger att han måste träna varje dag, sola och gå runt i rena kläder.
GTL = Gym, Tan, Laundry haha. Jag är dock redan brun så jag behöver inte sola direkt.

Kommentarer
» Lady A

Oj bryan, jag har kollat igenom alla dina videos och jag vet inte vad jag ska säga, mer än att jag tycker synd om dig! Din syn på hur en tjej ska vara, den är så orealistisk. En tjej "ska" vara så och hon "ska" vara si. Nej, tjejer ska få vara vad fan de vill, utan att några som du dömer de. Låt tjejer vara och sluta sätta press på de! Tro mig, jag tar inte åt mig av det du säger, men jag vet att det finns småtjejer som läser din blogg som tar åt sig, och det är det som gör mig upprörd. Det finns nog med press på tjejer idag, så kom inte och förvärra det. Du ser på tjejer som objekt, inte som människor! Ge över din titel "Mr. Do it for the ladies" till Bave Amin istället, den passar mycket bättre in på honom.



Det märks verkligen att du är väldigt ytlig som person bryan. Jag vet inte om det är din syrra som påverkat din syn, för hon verkar vara väldigt fixerad över sitt utseende. "Sluta tro att ni är beyoncé!" Eh va?! Om det är någon som tror att hon är beyoncé så är det väl ändå hon! Ni två får sluta ta ut era egna insecurities på andra.



Du blev flyförbannad för att det kom lite smink på din kudde. Seriöst bryan, skojar du? Problemet ligger inte hos tjejen kan jag lova dig, den ligger hos dig.



Bryan du får givetvis ha din egna åsikt om hur du vill att en tjej ska vara, men säg inte att alla killar tycker som du, för jag känner många killar som skulle tycka att du är väldigt omogen i det du säger. Men de är i och försig äldre än dig, så det kan vara det också. You have a lot of growing up to do man!

Tycker verkligen synd om din framtida flickvän. Undrar om hon kommer kunna vara sig själv med dig.

2011-05-26 // 01:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback