Tjejer med smustiga fötter!!!!


Kommentarer
» någon som vill sätta dig på plats!!!!!

DU HAR PROBLEM PÅ RIKTIGT ASÅ, om nu alla killar e så rena, bli tillsammans med en kille då............what the hell, har du aldrig hört talas om, nobody is perfect..................................eller är det uppmärksamhet du söker? because believe me, det finns bra sätt att få attention för.....du börjar verkligen bli för mkt coola ner dig lite wtf dude...wtf

2011-05-25 // 14:29:39
URL: http://hatarfolksomskakritisera24/7.blogg.se
» S

Hahah du har rätt, Nelly sa själv att han föredrar flickor med fina fötter ;)

2011-05-25 // 14:34:42
» naash

hahahah

2011-05-25 // 14:57:49
» Anonym

barn

2011-05-25 // 15:15:13
» .

Bryan..

Jag skulle vara rädd om jag vore din tjej eller den tjejen som blir din, för du tänker verkligen på allt!

fötter?

okej där gick gränsen.

Om du älskar din tjej sen råkar hon ha ahah smutsiga fötter dumpar du då henne?

De finns gränser var man bryr sig om och inte..

men du har gått över alla dessa gränser, lycka till att hitta din tjej.

/ inget hat, bara sanning peace !

2011-05-25 // 15:17:19
» Anonym

asso det ända din blogg handlar om är att tjejer ska va si och så. Vem fan tror du att du är? Mr.Perfect? NEJ. HAHAHA. Asso lugna ner dig, wtf liksom?

Du blir bara mer och mer hatad, du kanske har några som tycker du är skön men sen resten tycker du är dum i huvet. Chilla lite, okej? vem fan bryr sig om dina åsikter anyway? :S

2011-05-25 // 15:19:13
» Tiina

Jag håller på att sakta men säkert ogilla dig. Är du seriös nu eller vadå? Alla dina senaste videos har handlar om alla fel som du hittar hos tjejer ute på stan. Du låter okunnig när du snckar om hur du tycket att det är fult med tjejer med axellångt hår eller kortare. Du är så OATTRAKTIV när du håller på så. Skit ful stil. Och när du säger alla dessa dumma saker säg inte att alla killer håller med dig, TALA FÖR DIG SJÄLV!

2011-05-25 // 15:23:48
» Häänää bäänänaa

haha han kanske bara ville ge lite tips

2011-05-25 // 15:47:56
» Anonym

VI tjejer gillar inte killar som ser ut som TJEJER, VI tjejer gillar inte killar med fejk ögonfransar, så se till att fixa det. och en till sak VI tjejer gillar inte killar som noppar ögonbrynen, :) just sayin

2011-05-25 // 15:53:23
» Anonym

De här senaste dagarna har det handlat lite FÖR mycket om tjejer, whats up with you?



Alltså jag säger också sanningen, och jag är LÅNGT ifrån avundsjuk, I MEAN FOR GOD SEICKS, loooook at you, ? Du är VÄRLDELÖS. Ingen tjej i hela världen vill ha dig, de som vill ha dig, (är ni utomjordingar?) hur fan kan man GILLA dig? Alltid undrat. Hatar inte, säger ba sanningen. En till sak, se till att ÄÄÄRLIGT TALAT fixa din hud, alltså haru plast över huden eller, du ser ut som en TJEJ! = ) hehe

2011-05-25 // 15:56:37
» Anonym

Fast visst det är ÄCKLIGT med tjejer som inte tar om sina fötter, men ännu äckligare är det med folk som du , som lägger märke till det, who told you to look from the beginning? Ba vänd dig om, du gör små saker till STORA saker, och det är fett pinsamt. ''Idag såg jag..'', vem fan skriver 20inlägg om dan om vilka tjejer de sett, ibland kan du vara PINSAM, who gave birth to this asshole...i wonder.

2011-05-25 // 16:00:17
» någon som vill sätta dig på plats!!!!!

wiz khalifa till exempel. nigga please som att han inte kan få fler tjejer än dig. han kan få vem som. och han tog den med inget hår alls på huvudet för amber är vacker, och hon har säkert en ännu vackrare personlighet så bryan se dig omkring kolla på nyheterna, jordbävningar, fattigdom allt möljligt pågår just nu, o de bästa du kan komma med e dina kritiseringar hit....och försöker tala för varenda kille i världen. its called one thing IGNORANCE.

2011-05-25 // 16:01:37
» Anonym

Faggot, varför tar du inte emot alla kommentarer, är du rädd för sanningen? alltså ÄÄÄÄRLIGT talat, JAG HAAAAAAAAAAAAAr aldrig i hela mitt jävla LIV sett någon såååhär ful, gårillaliknande ...människa, vafan ska man kalla dig, du ser fan inte mänsklig ut, & SLUTA lek chris brown med din babian ansikte, chris brown är 10000000 GGR SNYGGARE ÄN dig, går inte ens att jämföra, du tror ba för du har tattueringar du är SNYGG? get the fuck out of here. fetttttt synd alltså.

2011-05-25 // 16:03:02
» Anonym

bryan du är SJUK mannen, du lägger märke till allt alltså, minns du när du skrev ett inlägg om din finne, du sa att du skämdes och inte ville att folk skulle lägga märke till den, men vad gör du? JO lägger märkte till ALLT, bring u ugly face to Kista och ja kommer SKRATTA åt dig o kritisera dig i min blogg. FUCK face, du är inte känd för att du har tattueringar, lirar fotboll och har twitter, NO fucking way. Du är en snål kille som bor i Rinkeby, och som knappt kan ha råd med hyran. ..Its over bro. Lägg ner det bara, hur många år har du varit utan en tjej..5år, make it 50..för så långt kmr du behöva vänta, om inte FÖR EVIGT ! im out.

2011-05-25 // 16:08:00
» Anonym

Tips in my ass, no one gives a fuck, okay. Hans åsikt säger INGENTING, men varför bryr jag mig då, JO för att kritisera andra när man ser ut som en gårilla låter inte RIMLIGT. Om det är någon man ska kritisera är det för fan den här jäveln. Dö mannen, no one would give a fuck. :)

2011-05-25 // 16:11:05
» Amed

Bästa där kom den, pågud jag hade lust o skriva till dig på facebook bryan kan du ta upp att tjejer borde fixa sina fötter haha., måla era naglar ta hand om era fötter fan allvarligt tjejer, inte bara fötter bryan , tjejer som biter på sina naglar e också SKIT skarrigt, och tjejer med äckliga tummar, kolla Megan fox tillexempel katternas katt men jag såg hennes tummar jag blev SKIT äcklad haha TUNG du e bryan,

2011-05-25 // 16:11:14
» Anonym

Din morsa är ÖVERVIKTIG och har smutisga fötter, kritisera henne. Din farsa har håriga ben , KRITISERA honom. Word. NiggA wuuut?



WADD UP BLOOD.. HAHA

2011-05-25 // 16:13:24
» Ta emot min kommentar, skrev INGET elakt nu,

Bryan ska inte hata nån mer på dig, du säger ju bara som det är , sanningen eller hur, det är ju VAD du tycker, everyone is free to have a opionion, men får jag säga en sak om er killar.



För det första, hur många kepsar har du, vadå 5, skit FATTIGT, man ska ha minst 50kepsar som kille, Yez



Man ska för det andra inte ha för stora och onödiga tattueringar som du, vadå två STORA stjärnor vid axeln, huh? Take that fucking shit off man.



Ni ska ha Klockor i alla färger,



Utseendet är ett plus, inga finanr som du har,



Har man för stora fransar,..get ride of em,

Um..ye slut på fantasi! :)

2011-05-25 // 16:18:19
» H

Asså människor i allmänhet borde ha fräsha fötter, inte bara tjejer. Men folk får väl respektera hans åsikter eller ba lämna den hära sidan om ni inte tkr om det Bryan säger, som han sa i sin frågestund: om ni inte gillar, STICK!! vad fan väntar ni på?!

2011-05-25 // 16:25:21
» Svar till ''ahmed''

Ahmed, en fråga bara, HUR fan ser du ut, jag undrar, säkert en förortkille med 5barn som tror han kan kritisera andra, eey mannen lyssna vadå om en persons tumme ser äckligt ut, det är ju inte VÄRRE än en person som är ful , som du säkert är.

FULA killar är FULA, vadå kan en tumme gör en fulare eller, NEJ inte om man redan är ful



För det andra, om en tjej är Snygg, och hennes naglar inte är fixade, so let it be, om hon är snygg , ÄR HON SNYGG, nigga Wut? Konstiga killar. Ahmed aka Bryan, whateever man i STILL THINK u ugly o ja har inte ens sett dig

2011-05-25 // 16:26:37
» Anonym

Sen när blev du en förespråkare för alla killar och vilka är "vi"?det är la du som talar och inte ni? Alla andra killar kan väl tala för sig själva. Visst denna tjej kanske hade smutsiga fötter en gång men so what???åå snälla sluta va så kritiska mot tjejer och om hur de inte ser ut som " megan fox, tyra banks m.fl". Det är som att man skulle jämföra er med " paul walker,chris brown åå drake m.fl."Tro mig ni uppfyller inte kraven heller!!

2011-05-25 // 16:30:45
» ST

ASSÅ HAHAHAHAHA BRYAN DU ÄR SÅ FUCKING SKÖN, I'm laughing my as of here!!! O till er alla hatare!, om ni nu så mkt hatar allt Bryan skriver, WTF GÖR NI I HANS BLOGG O KOMENTARER FUCKING ÅSNOR... Bryan bro, dom tar åt sig för dom är U G L Y, du får fullträff på vissa assså HAHAHAHAHAHA KEEP GOING VÄNTAR PÅ FLER SÅNNA HÄR VIDEOS HAHAHA

2011-05-25 // 16:51:19
» GT

Tja Bryan, jag undrar vad dina nya kepsar heter och vart du köpte de. De är riktigt fina och riktig tung blogg!! ;)

2011-05-25 // 17:28:27
» ss

Oh herregud, du som är så upptagen hela tiden..hur har du räd att lägga ner din dryrbara tid på att diskutera sånt här trams? och kom igen, fötter? what a heck, som om inte alla har fött smutsiga fötter någon gång, inte direkt nåt man är född med. Det här är nog sista gången jag går in på din blogg. Svaren på frågestunden i kombination med detta inlägg fick mig att inse att det inte är värt att besöka en blogg vars ägare har såna värderingar.

2011-05-25 // 17:30:46
» manen

haha diggar dig bryan o kommer alltid att göra !! bye

2011-05-25 // 17:47:24
» josefin L

du är fan inget mer än patetiskt! du kallar dig mr "do it for the ladys" well the only thing you will DO is urself, asshole! du är fan ta mig rakt av skadad. hur en person är inuti sig själv det är de som avgör hur ens utsida blir. och din insida har totalt förstört ditt utseende. men ofc din blogg, dina inlägg ditt liv. men om det är en FRAMTIDS KARRIÄR du söker efter, kan du kyssa den i arslet hejdå. dina "råd" kan följa med. who the fuck are u to judge? please!

2011-05-25 // 18:03:01
» Anonym

attention attention attention! det är synd om dig. nu på allvar! haha har du sett ditt egna utseende eller? spec ansiktet. du är den sista som ska klaga ;)

2011-05-25 // 18:04:44
» Till dejj Bryan..

lyssna, jag och mina vänner har typ älskat dej jävligt länge, och vi hade respekt för dej. att du kommenterar vikt, hår och sedan fötter är SÅ omoget. man har sin egen stil, liksom, är det inte insidan som räknas? inte för dej va? okej, inte fräscht med smutsiga fötter, men om folk med kort hår, vikt o grejjer, lägg av förfan! jag har en vän som är en aning över viktig, har just rakat av sej sitt hår för att visa sitt stöd mot sin syster som just fått canser. ´både hon och sin syste blev hjärntvättade av dej, dom såg upp till dej, nu sitter min vän och gör allt för sin övervikt och tänker samtidigt på hur folk ska tycka om henne när hon går på (stan) med kort hår..? hon är en fin människa, hon har respekt av andra, ingen bryr sej om hur hon ser ut. för en smart människa skulle fatta de! see yaa, bryan.. din blogg är ute nu!..

2011-05-25 // 18:59:11
» Sitav

sluta prata i vi form istället för jag form, för det är din åsikt, jag bryr mig inte om de flesta killar tycker som du det är fortfarande inte alla.

2011-05-25 // 19:08:34
URL: http://mulattobee.blogg.se/
» Betiel

Usch på killar med en smutsig käft som du.

2011-05-25 // 20:07:24
URL: http://betielsworld.blogg.se/
» your lover

ey haters, chilla. jag gillar dej, elr ah love you. och det är fant sant, man ska ha fresha fötter. fatta. aja din blogg är sjukt bra, ditt ansikte.. eyecandy.

2011-05-25 // 20:23:09
» nathaaaaaaa

Du är för grym alltså, men vet du vad jag tycker du borde göra? Typ en kategori med typ "veckans hate", haha med saker du stör dig på osv, skit soft.

peace

2011-05-25 // 20:43:21
URL: http://http://admin.nextinfashion.se/nathaaa/
» vkindy

ooooh child!

u've gone to far with this!

sluta klaga.. btw? är du nervös? ditt skratt låter riktigt fake .. lika så din attityd ! douchbag

2011-05-25 // 20:43:59
URL: http://vivikindy.blogg.se/
» -

Asså sluta kommentera hans blogg om att ingen bryr sig om hans åsikter, för de hans blogg, hans tankar. Men ärligt Bryan va du har börjat hata på sistonde.

2011-05-25 // 21:03:48
» Anonym

omg du har fan problem

2011-05-25 // 22:47:23
» chriiiis

hahah "Slipa fötterna" fan va roligt

2011-05-25 // 23:45:03
» Oumie

HAHA! Du är bara FÖR skön! Bet you got a lot of haters,

2011-05-26 // 13:44:08
URL: http://oumiiie.blogg.se/
» bryan is the MAN!

hahaha, alla hatares kommentarer får mig att dö av garv, vänta tycker vi tjejer det är nice med feta killar? svar NEJ. tycker vi det är sexigt med killar med långt hår? svar NEJ. tycker vi det är attraktivt med killar som luktar fotsvett? svar NEJ. alla har åsikter, och han vågar säga vad han tycker? om det nu är så fel, tagga här ifrån? varför sitta och läsa hans blogg och sen hata, när ni tycker han har så jävla fel? läs inte han blogg. please folk nu för tiden asso! försök bli attraherad av en långhårig tjock kille som luktar svett, sen kan ni hatare komma och öppna era munnar ! keep your head upp bryan din blogg blir bara mer och mer tung för varje dag som går ! you are the MAN! bless

2011-05-26 // 20:50:08
» Sara

om ni nu tar åt er , läs inte bloggen då! enkelt;)

2011-05-27 // 10:02:38
» 0223

Faan vad du ska klaga på allt på alla!!! Alla dina videos är likadan, dom börjar såhär " idag på tåget såg jag en tjej .... bla bla bla" och sen kommer ditt fejka garv HAHAAHA", det låter så jävla dumt så inte sant! tror du folk lever för att göra dig glad eller? eller tror du verkligen att du är den snyggaste killen som finns så att alla tjejer ska ba " omg nu måste jag göra det och det för att bryan tkr så".. Ska vi börja hitta fel på dig bryan?

Vi tjejer tkr att det är jävligt fult med en kille som noppar sina ögonbryn, det är så bögigt. Vi tjejer säger en BIG NOOOOO till killar som sminkar sig, så som mascara & foundation... BIG NOOO till killar som sover på samma kudde i 3 veckor! Du är helt okej, men inte enygg nånstans!!!

2011-05-27 // 23:28:47
» G

ta bild på dina ''fina '' fötter då mr.airplane, hahaha

2011-05-28 // 22:46:52
» KOURNEY

WHO THE FUCK TOLD U THA UR FRESH

U LOOK UNFRESH IT'S LIKE U LOOK USED . IF U SEARCHING FOR PERFECTION BUY YOURSELF A FUCKING BARBIE DOLL

JUST SHUT YOUR ASS DOEN NOBODY IS GONE LISEN TO YOUR SHIT OKI JUST LET IT GOOOO AN BRIAN U AI'NT FRESH - IT'S LIKE U THINK U ARE G BUT YOUR NOT U JUST A WANNABEE W

2011-05-29 // 15:30:11
» Anonym

hahahahahahah!

2011-05-31 // 23:27:59
» Nödvändiga inlägg!!!!

hahah Han försöker bara få tillbaka sina läsare... Han tjänar pengar på varje klick på klippen! Men nehäää vadå är det inte fräsht med smutsiga fötter gillar inte ni kilalr det???? -.- -.- -.-

2011-06-04 // 21:31:37
URL: http://nineoneone.webblogg.se/
» alea

haahaha aså ni tjejer som kommenterar att han e hit o dit, lägg ner för helvete, han har ju rätt. ta hand om er vad fan är de svåra va inte så jävla äckliga. uuuh blir äcklad av såna tjejer, alla videos han har lagt upp håller jag med till 100% , sluta va så avundsjuka för att ni tar åt er.

2011-11-08 // 00:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback