Nike CR7 Mercurial Superfly III

Ni alla vet om att jag ser upp till Cristiano Ronaldo, han är min förebild och en av mina största idoler om inte den största. Hans nya sko pressenterades i Madrid idag och man kunde faktiskt se en live intervju med honom på nätet vilket jag gjorde. Jag satt och kollade på den före jag drog på träning.
Han satt typ i 8 minuter och svarade på frågor från fansen, många svar var väldigt motiverande!

Hursomhelst så är den nya och tredje modellen sjukt nice. Ärligt talat så var jag inte så förtjust i Safari, ni vet de vita med svarta prickar överallt. De andra svart/gula var okej men jag gillar typ inte svarta fotbollsskor. Men de här mina söta och sköna läsare, de här diggar jag riktigt mycket!!!

Jag har även en känsla av att de är snyggare i verkligheten. Jag behöver inte skriva så mycket mer utan kolla bara på videoklippen. Ena sidan av skon är snygg och stilren, andra mer tuff med streck!


Kommentarer
» malle

king ronaldo!

2011-11-19 // 10:10:29
» Jonathan Bahar

Ronaldo är en riktigt härlig fotbollsspelare! Jag kollade också på hans live show hehe. Hoppas det är kanon bra med dig. Ge mig ett svar :) .. Glöm inte bort att det är du som är bäst och efter dig så kommer Cristiano Ronaldo! :)

2011-11-19 // 14:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback