Lagavslutningen

Lagfesten igår var riktigt nice! Här är en bild från restaurangen där vi satt i några timmar och hade det trevligt. Efter käket, några tal och lite drinkar begärde vi oss mot Stureplan för att släppa loss. Det var galet kul, speciellt när man fick se vissa i laget fett fulla haha.

Bagge var skitrolig och snackade påhittad franska i taxin, Sal var omedvetet full och påstod hela tiden att han var nykter, Palle var helt borta och ramlade hela tiden, Simba bara snackade om snuskiga saker han gjort med sin tjej, Ålund blev överdrivet fnittrig och började snacka om politik, Jacob som ni ser på bilden dansade som aldrig förr och var så packad att han kissade på en cykel.

Men priset som kvällens snackis får en anonym kille i laget eftersom han var sjukt het, han gjorde allt från att dansa med värsta tjejerna till att tjafsa i baren. Han fick våran lagkampten utslängd från klubben och bara någon timme senare blev han själv utslängd, när han sen försökte smita in igen fick han årets strypgrepp av en civilvakt. Jag blev mest chockad medans Bagge dog av garv hahah. Vilken kväll!

Grabbar vi vet inte vilka som kommer att vara kvar i laget nästa år men låt mig säga att den här säsongen har varit grym. Inför säsongen var det många som inte trodde på oss eftersom vi hade det yngsta laget i serien men vi motbevisade alla och tog oss hela vägen till en Superettan kvalplats! Väsby United 2011 <3

Kommentarer
» Anonym

hahahahaha

2011-11-27 // 19:38:15
» Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=S7TuDs-pw5Y ni passar broe

2011-11-27 // 22:05:20
» P

Visa dina saker som du fick från LA här på bloggen!:D

2011-11-27 // 22:05:37
» Ilhan

Det starkt faktiskt att klara sig så bra med en såpass ung trupp.

2011-11-28 // 00:10:48
URL: http://ilhan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback