Chill Söndag.

Jag skrev det på twitter och skriver det här på bloggen också, se till att följa mig på instagram om du har iPhone! Sök bara efter mitt namn så hittar du mig, jag nådde faktiskt över 300 följare idag.

Hur som helst, jag softar i rummet och lyssnar på musik. Jag har typ gjort det hela dagen men tro nu inte att jag har suttit som en freak och kollat in i väggen haha. Jag har faktiskt städat mitt rum eftersom det har varit galet stökigt de senaste dagarna, och som alltid när jag städar gör jag det till musik, det funkar inte för mig annars. Nu är rummet lite renare, lite fräschare och det känns skönt!

Jag fick ju en ny högtalare igår på min födelsedag så jag njuter verkligen av musiken, den är fett grym. Man kan lyssna på musik på så många olika sätt. Checka in den här videon så får ni se!

Klockan börjar bli mycket men före jag lägger mig ska jag se på den efterlängtade återföreningen av Jersey Shore, Yeah Buddy! Jag har väntat på den i ett tag, såg ju klart på alla avsnitt från fjärde säsongen för några veckor sen. Om jag har rätt nu så direktsändes återföreningen på MTV i Lördags i USA, jag ligger bara en dag efter inte dåligt...

Anyways det är dags att poppa pop-corn och göra sig redo för lite drama ha!

Kommentarer
» alice

hey bryan, jag har total fastnat för låten du har på din tumblr.. kan du inte skriva vad den heter i nästa inlägg? skulle vara fett schysst!:)

2011-11-14 // 21:27:57
URL: http://aliceangshed.tumblr.com
» Anonym

Vart köpte du din keps Bryaaaan? den är fresssssh..

2011-11-14 // 21:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback