Chill Lördag

Shoo på er alla söta och sköna läsare! Bryan här, din tjejs favorit bloggare, mr.do it for the ladies!
Idag har jag inte haft någon träning så jag har passat på att vila lite grann eftersom jag har tränat hårt hela den här veckan. Imorgon har jag träning igen och sen på Måndag spelar vi en mycket viktig match mot Uppsala laget Sirius! Men i alla fall, nu till min chill Lördag som jag haft...

Dagen började med att jag vaknade rätt sent eftersom jag kom hem 4 igår natt, vi hade fifa kväll hos min broder Danne och spelade hela natten lång haha. Före vi började spela klippte jag även min kompis, det blev riktigt nice faktiskt... Ni kan kalla mig Bryan the barber haha, jag har skills när det kommer till rakapparater. Klicka här för att se resultatet, jag gjorde en enkel fade med lines precis som han ville ha det. Senare manglade jag även honom på fifa med typ 3 segrar hahah.

Fan vad segt, jag kommer aldrig fram till vad jag har gjort idag ju.. Men nu så!
Ni vet tjejen som jag såg på tåget och skrev ett helt inlägg om igår? Jag kom faktiskt i kontakt med henne idag, hon skrev till mig på fb. Men det roliga är den att vi redan var vänner på facebook sedan tidigare, snacka om att världen är liten! Vi har snackat med varandra hela dagen idag..

Förutom det så har jag har kollat på två avsnitt av Jersey Shore som jag laddat ner. Sen har jag bara slappat och kollat på fotboll hela dagen, riktigt chill faktiskt, ingen stress... Nu ska jag spela lite fifa före jag hoppar i sängen, har ju träning imorgon förmiddag. Jag undrar verkligen hur många som har ringt till sina tränare och sjukanmält sig bara för att stanna hemma och spela just fifa haha.

Jag spanar in med ett godnatt inlägg snart och bjuder er på en skön låt, kärlek o respekt!

Kommentarer
» Anonym

Hejsan Bryan! Jag vet inte hur stor chansen är att du ska läsa min kommentar här men jag kör på ändå. Det är så att jag ÄLSKAR din blogg och den verkar hur bra som helst. Jag själv har startat en blogg om The Kardashians (älskar de med!) och jag undrar nu om du skulle kunna göra mig en tjänst och länka min blogg i något av dina inlägg. Skulle betyda hur mycket som helst för mig! Bloggen heter: www.kkkkardashian.wordpress.com. Tack så mycket på förhand och lycka till med allt du gör i livet!

2011-10-02 // 08:37:16
URL: http://kkkkardashian.wordpress.com
» mrs bryan massa

när skulle vi gifta oss då habibi?

2011-10-02 // 22:47:48
» Anonym

vart kommer du ifrån sötnosa?

2011-10-04 // 20:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback