#TeamiPhone

Igår satt jag uppe hela natten och spelade FIFA, för er som har koll på läget tog jag steget upp till division 8 i en mot en säsongerna online. Samtidigt som jag spelade checkade jag läget på twitter och facebook från min iPhone, ni vet själva hur man gör det.. Chillin bara, spelar, lyssnar på musik och håller på med luren. Hur som helst, jag fick ett meddelande av en snubbe med namnet Adnan.

Han har tidigare hjälpt mig hitta en film som jag letat efter, den här gången tipsade han mig om att Apple släppt sin nya programvara för iPhone, iTouch och iPad. Nämligen iOS 5! Så fort jag fick reda på det kopplade jag min iPhone till iTunes för att uppdatera, klockan var runt 03:00 så jag stängde av FIFA. Min tanke var att jag ska uppdatera min iPhone och sen sova för det var sent, men det jag inte visste om var att det skulle ta sån lång tid! Tror ärligt talat det tog runt 50 minuter haha, jag var tvungen att sätta på FIFA igen bara för att fördriva på tiden. Vid klockan 04:00 blev jag till slut klar!

Egentligen ville jag bara avbryta uppdateringen och fixa det idag istället eftersom det tog sån lång tid och det var fett med sent, men jag vågade inte avbryta för sykoniseringen redan hade börjat. Anyways, för att komma till punkt måste jag säga att iOS 5 är galet nice. Har du iPhone? Vad väntar du på? Uppdatera nu nu nu!! Push-notiser visas på ett helt nytt och smidigare sätt.

Nu behöver man inte heller låsa upp mobilen för att ta kort utan man kan göra det direkt fastän den är låst. Riktigt bra om någonting händer helt plötsligt och man vill hinna fota... Man kan till och med ta kort genom att klicka på volymknappen.. Perfekt när man vänder på luren, det blir som en digitalkamera! Något nytt som jag också gillar med kameran är att man kan klippa och ta bort röda ögon direkt efter man tagit kort! Vill inte vara jobbig nu haha men en sista grej. Tidigare kunde man inte ladda upp en bild på twitter direkt från biblioteket men nu kan man det vilket är nice för oss som gillar att twittra :D Som ni ser, det är mycket nytt som kommer i ett paket. iOS 5 uppdatera nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback