Shoo!

Jag spanade inte in med ett inlägg på hela dagen igår men nu så är jag tillbaka igen. Hoppas ni alla hade en skön Måndag och fått en bra start på veckan. Själv var det inte min bästa dag igår...
Gick igenom en personlig sak under dagen som jag inte vill gå in på. Senare på kvällen spelade jag match som vi förlorade. Gårdagen vill jag bara glömma bort, jag blickar framåt. Ni alla vet om att jag alltid försöker vara positiv no matter what! Vad är det man säger? Efter regn kommer solsken.

På tal om matchen så torskade vi 0-1 mot ett starkt Sirius som hade en grym hejarklack, det kändes som att man spelade på bortaplan och inte hemma på vilunda. Men goda nyheter har jag i alla fall, vi ligger fortfarande på förstaplats vilket innebär att allting ligger i våra egna händer nu när säsongen närmar sig sitt slut. 3 matcher kvar och 9 poäng att spela om, Superettan drömmen lever!

Ska ta och spela lite FIFA nu men jag spanar in med veckans frågor och kommentarer lite senare. Precis som förra veckan glömde jag bort att göra det under Söndagen hehe... Glömsk? Skoja inte.
Ibland känns det som att jag har så mycket att tänka på, det kanske jag också har.. Peace!

Kommentarer
» Anonym

kan du sluta vara så fin eller? shit du borde fängslas för att du är så fin

2011-10-04 // 15:57:45
» Anonym

HAHAHAH ''kan du sluta vara så fin eller? shit du borde fängslas för att du är så fin'' den va ju typ för bra. han är skit ful äru blind

2011-10-04 // 20:23:50
» Anonym

Vad hände med bruden du checka in.. haruu fåått nån kontakt med henne eller :P

2011-10-04 // 20:44:56
» chaltu(L)

Du är fett lik min farbror! undra om ni typ är släckter, hahaha;)



2011-10-07 // 01:50:08
URL: http://saanis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback