RnB under vintern är grejer...

Egentligen skulle jag kunna lägga upp Open Road med Chris Brown eftersom jag sitter och lyssnar på den om och om igen. Minns ni i sommras när jag la upp Open Road här på bloggen? Jag skrev att jag gillar den men säkert kommer att gilla låten ännu mer när det är vinter för då är det mörkt ute. Det finns inget bättre än att typ sitta på en buss och lyssna på rnb när det är mörkt och kallt ute... Eller sitta i rummet, kolla ut genom fönstret och drömma sig bort lite grann. Tro mig eller ej men rnb är som bäst under vintern, låtarna blir automatiskt bättre för att det på något sätt känns mysigare.

Ska jag jämföra hur mycket jag gillade låten Open Road i sommras och nu så ska ni veta att det är en stor skillnad. Jag diggar den fett nu, kan sitta uppe hela natten och låta den spela. Vissa kanske tycker att jag överdriver och jag förstår er. Men ni ska veta att alla är olika, vissa gillar musik lite mer än andra. Personligen ska ni veta att jag älskar musik, music is my drug. Det vet mina trogna läsare redan om, jag skulle aldrig kunna klara av en dag utan att lyssna på sköna rnb låtar. I just Love music, det är därför jag har tatuerat in noter bakom mitt ena öra, det är därför jag spenderar tusenlappar på hörlurar. Men nog om allt detta, nu ska jag bjuda er på en nice låt som jag lovat!

Under bilden har jag lagt upp en skön låt som jag lyssnar på rätt ofta, jag behöver inte skriva så mycket om den utan klicka bara på play så den får tala för sig själv. Jag fick ett kul meddelande av en tjej på facebook som skrev att hon gillar att kolla in mina bilder och lyssna på musik samtidigt!

Kommentarer
» sasa

lägg upp wifey låten

2011-09-20 // 22:40:45
» Anonym

Hon tjejen vill också veta hur du gör med bild och musik grejset :D xx

2011-09-20 // 23:32:31
» Jasmine Cookie Brown

true dat

2011-09-21 // 00:19:35
URL: http://jasminebrown.se
» hemlig beundrare

åh va jag tycker om dig!

2011-09-21 // 23:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback