Imorn flyger vi

Imorgon flyger jag till Umeå med laget för att spela matchen jag skrev om tidigare här på bloggen. Det kommer att bli intressant eftersom det är som en seriefinal,
vi ligger på första plats med bara en poäng före Umeå.

Jag skrev aldrig om det men i veckan blev jag intervjuad av lokaltidningen mitt i som dom flesta i Stockholm känner till. Artikeln kommer att komma ut nästa vecka så alla som bor i Upplands Väsby glöm inte läsa tidningen hehe!

Nu hade jag tänkt packa lite grann så jag slipper stressa imorgon bitti, jag ska också försöka hinna ladda ner några nya låtar som jag kan lyssna på. Inte för att det är en lång resa, det tar ju bara 45 minuter med flyg så är man där men ändå liksom.

Idag på träningen fick vi reda på vem i laget man ska dela rum med. Det kunde inte ha blivit bättre, jag delar rum med min latinamerikanska broder Palacios. Efter att vi har vunnit matchen så måste vi ju fira segern och våra 3 poäng! Det är fiesta som gäller hahah, girl you wanna come to my hotel?

Nu måste jag börja packa lite grann... Fan jag gör det till värsta grejen, som att jag ska resa till brasilien eller nått haha. Vi höres, ha det bra. Kärlek o Respekt!

Kommentarer
» johanna

hej bryan ville fråga dig en sak men först vill jag bara börja med att jag verkigen diggar din blogg, följer den i princip varje dag eftersom din blogg got that something special om du förstår vad jag menar men nu åter til min fråga. Jag har snackat med en kille ett tag nu och allt känns perfekt, men problemet är att hans tränare (han spelar fotboll)har klagat på honom ganska mycket att han har tappat fokus på träningarna och på matcher. Han säger själv att det är för att han tänker på mig men han säger att han ska klara av det ändå. Jag kan inte undvika att känna skuld och jag känner att jag vill bryta kontakten med honom för hans egen skull men jag har väldigt starka känslor för honom så det är svårt! Jag sjäv förstår inte varför han inte fokuserar sig när han spelar för andra killar brukar väl kunna skilja mellan fotboll och privatliv om man säger så? vad tycker du att jag ska göra..?

2011-09-10 // 16:30:49
» Camilla

OMG OMG OMG! Jag har typ inte läst din blogg på ett år och shiieett mannen vad du har blivit SNYGG, bokstavligen! Jag tänkte för mig själv att jag skulle checka in din blogg och BAM det som står längst upp är en jävligt snygg bild på dig! kram <3

2011-09-11 // 00:34:46
» Sara

OMG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD snygg due bryan du är kanske den snyggaste bloggaren i världen kärlek o respekt till dig söttttttiiiss <3

2011-09-13 // 13:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback