In my own world...

Gokväll på er! Bryan här, din tjejsfavorit bloggare, mr.do it for the ladies yeeaah!
Haha jag hoppas ni alla mår bra för själv mår jag fintfint. Det är Måndag vilket innebär att det är en helt ny vecka, och som alltid går jag in i veckan med en bra inställning och nya mål som jag måste nå! Det gäller att vara positiv, det kan räcka med ett enda smile och du har gjort någons dag :)

Jag hade träning idag och det gick bra, vi körde smålagsspel och mitt lag vann så det känns skönt. Men sen efter träningen hände en irriterande sak haha. Jag kanske inte har skrivit det här på bloggen förut men jag har fixat en cykel som jag använder när jag ska från station till träningsanläggningen. Det är verkligen fett soft, behöver inte passa några bussar och så. Men hursomhelst, idag efter träningen skulle jag skjutsa min kompis Lillen men så fort jag trampade i pedalen gick kedjan av. Jag tror inte ni fattar hur det kändes haha, vi var trötta och ville bara hem men så hände en sån grej. Jag visste inte vad jag skulle säga, det ända som kom ut från min mun var: Vilken grej.. Asså vilken grej.. Vi vände upp och ner på cykeln och försökte rätta till kedjan i kanske 20 minuter, folk kollade på oss som att vi hade snott cykeln. Jag tappade tålamodet och gav upp, mina händer var fan helt svarta.
Tillslut lackade Lillen ur, han började fixa och trixa med sina sliskiga fingrar och bara efter några minuter var kedjan på plats. Före vi cyklade till station för att ta tåget drog vi till ett badhus i närheten för att tvätta våra smutsiga händer haha.

Nu är jag hemma och bara softar, jag sitter i mitt rum med farsan och lyssnar på Bob Marley hehe, ingen stress. Jag har kopplat min iPhone till högtalarna så basen pumpar fint. Farsan kollar på tennis medans jag chillar vid laptopen. Ska snart till köket för att käka, om inte jag är hungrig!! Efter maten ska jag in på tumblr, jag har blivit beroende. Det är verkligen fett med nice, det tog ett tag för mig att fatta hur det fungerar men nu hajjar jag helt och hållet! Jag satt och höll på lite grann före min träning, jag ville fan inte gå hemifrån haha, så överdrivet beroende har jag blivit av tumblr. Dessutom kom jag i kontakt med en fett söt och trevlig tjej :)

Se till att följa mig, om inte du har ett konto så skapa ett nu och följ mig! BryanMassa.Tumblr.com

Kommentarer
» Anonym

Tjena. Allt bra?



Läser din blogg hela tiden. Den är superbra, bloggen är som en drog haha. Så nice ären asså. Helt ärligt, du är grym. Du har lärt mig att aldrig ge upp och följa mina drömmar. Hoppas du blir en fotbollstjärna!! Kram

2011-09-06 // 22:48:52
» Ebba

SNYGG!!!

2011-09-15 // 16:18:57
URL: http://ebbafenty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback