Natti

Nu ska jag ta och lägga mig, lite för tidigt för en Fredagskväll kanske? Men jag har träning imorgon bitti och match på Söndag så det gäller att prioritera. Jag kollade precis klart på avsnitt 6 av Jersey Shore och tanken var att jag skulle se på en film efter men det är ingen idé. Som jag skrev på twitter är jag alldeles för trött, jag hade faktiskt tänkt se på friends with benefits med underbara Mila Kunis. Jag tankade hem filmen under tiden jag kollade på Jersey Shore, satte på den nyss bara för att se om kvalitén är bra och det är den.

Hur som helst, friends with benefits får jag ta och kolla imorgon. Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen och spela lite wordfeud. Om inte jag har blivit besatt haha, man fastnar för det. Alla med iPhone se till att adda mig: BryanMassa. Jag gillar att spela mot tjejer, jag tycker om smarta tjejer haha. Nä men just nu håller jag på spela med fett många faktiskt eftersom jag gav ut mitt användarnamn på twitter. Antar att ännu fler kommer adda mig nu när jag lagt ut det här på bloggen också, men är jag seg så vet ni i alla fall varför.

Före jag lägger mig så vill jag bjuda alla mina söta läsare på en skön låt som jag kan lyssna på om och om igen. På tal om söta läsare, det är sjukt med fina tjejer som har addat mig på facebook dom senaste dagarna haha.. Ville bara säga det, men anyways klicka på play och njut. Godnatt på er!!

Kommentarer
» a makaveli

du borde göra nya videos, hahaha jag svär för klockrena alltsåå

2011-09-24 // 16:39:48
URL: http://faavolosa.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback