Ser fram emot imorgon!

Sho på er! Som jag skrev igår så åkte jag in till stan idag för att klippa mig, jag körde faktiskt på en frohawk fast än det inte var tanken från första början. Igår skrev jag ju att jag skulle snagga kort med enkla lines men gissa vad? Jag ändrade mig på vägen till salongen haha. Den här bilden är från i sommras men typ så har jag klippt mig, ända skillnaden nu är att det är lite kortare i mitten bara. Jag vill ha som på bilden så från och med idag tänker jag börja spara och låta min frohawk växa ut!

Nu till morgondagen som jag ser fram emot så mycket.
Först har jag tandläkartid vid klockan 2 hos min privata tandläkare i Fridhemsplan. Det är inte exakt det jag längtar till men låt mig dra en rolig grej för er. Jag fyller ju 20 nu i November och då måste man börja betala för varje tandläkarbesök. Jag kom att tänka på det i helgen och hade tänkt ringa in idag för att boka tid men guess what? Dom hann ringa mig före haha, snacka om sammanträffande. Hon berättade att jag måste börja betala när jag fyllt 20 och det visste jag redan om sa jag till henne. Jag tänkte faktiskt ringa till er idag sa jag, perfekt sa hon för jag tänkte fråga dig om du kan komma in imorgon? Det blir lite tajt eftersom jag har match imorgon men det funkar för att matchen är på kvällen. Vad kul! Går det bra för er, frågade hon mig. Vi ligger bra till och kan ta oss upp till Superettan så det rullar på svarade jag. Det får du berätta mer om imorgon sa hon, jag lekte smart ni vet jag ba ah det ska jag haha. Nä men det ska bli nice att fräscha till tänderna imorgon asså!

Det jag verkligen ser fram emot är just matchen senare på kvällen.
Vi spelar på hemmaplan mot Vasalund och det är endast tre poäng som måste tas i den matchen, ingenting annat. Vi ligger på andraplats i serien med en match mindre spelad så vinner vi imorgon vilket vi ska göra så tar vi oss upp på toppen igen. Det ska bli extra kul att spela eftersom Vasalund är mitt gamla lag, jag lirade där som junior och har massor med goda minnen därifrån. Jag känner några i laget som fortfarande är kvar och som jag inte har sett på ett tag så därför ser jag fram emot matchen imorgon. Jag är så laddad som man kan bli, hoppas jag sätter dit en eller två också!

Kärlek & Respekt till er alla söta och sköna läsare som läser och följer mig blogg varje dag.
Tunga är ni, statistiken har faktiskt ökat sen några dagar tillbaka. Före jag drar och lägger mig i sängen så spanar jag in med en skön låt precis som jag gjorde igår aight, peace!

Kommentarer
» destina

Lycka till på matchen!

2011-09-19 // 23:58:55
» dd

wifey låten upp nuu

2011-09-20 // 22:21:53
» cool

lägg upp wifey låten kompis

2011-09-20 // 22:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback