Sjukis

Stackars mig som har blivit sjuk, redan igår kväll kände jag att jag höll på bli det och imorse när jag vaknade blev det så också. Näsan var täppt och jag hostade som fan, så idag har jag bara tagit det lungan och kryat på mig. Det verkar som att många är sjuka nu, såg på facebook att några stycken hade skrivit det. Jag tror den perioden då många blir sjuka och förkylda är inne nu, hösten är här och ni har säkert själva lagt märke till hur kallt och blåsigt det har blivit!

Hur som helst, jag gör allt jag kan för att bli frisk så snabbt som möjligt. Dricker te hela tiden, men förutom det så har jag gjort lite annat också. Jag kollade t.ex. precis klart på Champions League, såg på hela den första och början av den andra halvleken mellan Zagreb - Real Madrid. Sen gick jag över till City - Napoli som var galet intressant att följa, matchen slutade tillslut 1-1 vilket jag tycker är rättvist.

Under dagen har jag varit på posten och hämtat mitt Nike paket, som vanligt fick jag fett med najsa kläder och skor. Jag låg i sängen när min syrra kom in i rummet och berättade för mig att jag hade paket att hämta, om inte jag mådde lite bättre och blev lite gladare. Så sjuk som jag är och hostar hela tiden blev dagen i alla fall lite bättre med Nike leveransen. Oavsett vad så är det alltid lika kul med Nike paket! :)

Kärlek & Respekt till er alla söta och sköna läsare.
Alla sjuklingar där ute... Drick mycket jordgubbs te, tro mig det hjälper. Nu kanske några får för sig att jag skriver så bara för att låta mysig haha. Men det är sant, krya på er!

Kommentarer
» Lydia

Du är så himla charmig din lille sjukis ;x

2011-09-18 // 03:18:31
URL: http://lydiaroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback