Umeå del 3

Som jag har sagt i mina videos så var det nice i Umeå! Vi vann den viktiga matchen och hade också kul utanför planen. Jag kunde inte gå ut och festa med grabbarna på kvällen eftersom jag inte hade tagit med mig jeans. Men jag hade en riktigt lyckad kväll i alla fall. Först satt jag nere vid receptionen och kollade på Real Madrid matchen med alla dom andra, sen drog jag upp till rummet och väntade på en tjejkompis.

Vi tog det lugnt och hade det trevligt, hennes kompisar kom också förbi så jag satt där ensam med tre tjejer. Jag försökte få tag i några från laget men alla var som sagt ute och festade, efter ett tag drog hennes kompisar så vi var ensamma igen. Jag sa till henne, Im here for one night how far would you go?
Haha nä jag driver bara så sa jag inte, men på ett sätt var det synd att vi bara stannade i Umeå över en natt. Jag hade gärna velat stanna en eller två dagar till.

Som ni ser på bilden där uppe tog jag kort med några schyssta grabbar, jag skrev även autografer! Skrivstilen är verkligen något jag känner att jag måste sitta och träna på haha. Efter matchen tog jag också bilder med två tjejer utanför våran spelarbuss. Hela händelsen var skit rolig för alla i laget satt i bussen när tjejerna gick förbi sakta. Några blev hype och började banka på fönstret, tjejerna kollade och fick syn på mig. Då vinkade ena att jag skulle komma ut, jag blev helt stressad haha!

Alla började skrika och sjunga wow Bryan Bryaaan!! Det roliga var att mina tränare satt längst fram i bussen, så när jag klev av för att snacka med tjejerna såg dom allting. Jag hade min mobil i fickan och kände hur den vibrerade haha. Oz hade ringt mig två gånger under tiden jag pratade med tjejerna bara för att stressa mig ännu mera. När jag klev på bussen igen sjöng grabbarna olika ramsor som Bryan Bryan ge oss en sång! Haha, det var kul och tack till alla som kom ner för att se matchen!

När vi satt på planet hem till Stockholm lyssnade jag på låten Work Out med J.Cole.
Det är några meningar från låten som stämmer ihop med resan till Umeå haha.
En av meningarna är: You know i run the town even when i ain't from there!

Kommentarer
» Fadhi Daud

Vilke dag Bryan! Hahahaha schyssta killar som stressar dig när du skulle prata med de fina guzzarna =) Önska att jag var en av de.... Hehe

2011-09-13 // 15:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback