Stolt över att vara en inspiration

Jag har skrivit det så många gånger förut här på bloggen men jag visar kärlek till dom som visar mig kärlek. Igår när jag var på väg hem efter min match var det två snubbar som kom fram till mig. Tog kort med ena killen som ni ser och vi skulle mot samma håll så vi satt och snackade i en kvart.

Ni som följer mig på twitter och min fan sida vet redan om det här eftersom jag skrev om det igår. Vi hade en nice konversation om livet, fotbollen, hopp och drömmar. Dom ställde mig massor med frågor som jag besvarade, jag gav tips på hur man kan bli framgångsrikare än andra i sin ålder.
För visst vill vi alla leva ut vår högsta potential? Jag antar att dom flesta i alla fall vill det, jag menar nå sina drömar och lyckas här i livet. Men inget kommer gratis förklarade jag för killarna...

Det handlar mycket om mod och självförtroende, att våga göra saker och ting fast än andra kanske tittar snett. Jag menar, jag har nu en fan sida på facebook med snart 10.000 likes. Jag har en blogg med tusen läsare varje dag. Jag är en Nike Ambassadör och nej nu rabblar jag inte upp allt det här bara för att skryta, förstå mig rätt nu. Det jag försöker komma fram till är att jag nog inte hade uppnått vissa av dom här sakerna om jag inte vågat göra det jag själv vill.

När jag började blogga var det många som hade negativa åsikter och synpunkter, lyssnade jag på dom? Nej! Jag fortsatte göra min grej för jag ville det, jag hittade ett intresse som jag tyckte var kul. Ser jag tillbaka har bloggen öppnat otroligt många dörrar för mig. Jag kan nå ut till folk nu, jag har träffat och lärt känna otroligt sköna personer, fått vara med i flera reklaminspelningar, blivit erbjuden massor med saker osv.

Jag skapade en fan sida förra året och vissa tänkte säkert, vem är du som ska leka kändis? Men nu har jag ändå över 9.000 pers som följer mig eller hur. Jag har skaffat mig en fan base med folk från olika delar av världen och det är verkligen skitgrymt. Jag lägger upp videos på youtube som uppskattas och får flera tusen visningar.

Så gör er själva en tjänst och lyssna på vad jag har att säga till er. Bry er inte om vad andra tycker och tänker utan göra det du själv vill, älskar och mår bra av att göra. Var inte rädd för att vara annorlunda eller sticka ut lite grann, det är exakt det som gör dig speciell. Var alltid dig själv, kom ihåg det. Det är alldeles för mycket grupptryck nu för tiden, grupptryck som väldigt många faktiskt faller för. Jag hoppas det här inlägget kan hjälpa er lite grann och få er att fundera på vem ni egentligen är.

Före jag avslutar inlägget vill jag bara tacka er alla som följer och ser upp till mig. Jag menar nu för tiden får jag inte bara grymt sköna meddelanden på inboxen utan folk kommer fram och vill ta kort. Det uppskattas verkligen och jag är stolt över att vara en inspiration för alla dreamchasers där ute!

Kommentarer
» Anonym

ett ord, RESPEKT!

2011-09-21 // 23:03:31
» Alexise

vi älskar dig bryan.

2011-09-21 // 23:05:57
» FromAnotherP

Everyday you inspire me to do good Bryan, you inspire me with so much! Not only football but other things also. I have got much more courage now than I had before, I made my A-team debut, doing well in school and trying to push myself all the time always having in my mind that every day I am going to challenge myself. I hope you keep posting, blogging and inspire people, and remember if you dont make it (but i bet you will) you have done something very beautiful in your life helping so many people! You are a great man, Bryan!

LOVE

2011-09-21 // 23:11:14
» svara på frågan

precis som jag trodde, du har inget svar på min fråga (vad vet du om att vara framgångsrik?)! Så snälla, nästa gång du skriver nåt sånt pinsamt, tänk efter före! jag skäms för din skull ibland

2011-09-22 // 15:16:13
» Anonym

Tack bryan för dom där orden , jag spelar inte ens fotboll men det där var exakt vad jag behövde! massor med kärlek

2011-09-22 // 16:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback